Ben o defteri kapattim yok oyle bir durum aramizda
Ciddi anlamda setup farkimi var artik iki araba arasinda
Nasipse 100-200 olcumu yapma asamasindayiz ondan yeni deneme adaletsiz olur kanka ama tam senin dengin z20
Printable View
konu değişik yerlere gelmiş gerçektende :D ama aslında herkesin sölemek ve görmek istediği aynı şeyler ,,,farklı kulvarlarda yapılmış değişik opellerin yürürünü merak ettiğimizden biraz heyecanlı davranıyoruz o yüzden de yanlış anlaşmalar oluyor haliyle,,, konuda bahsi geçen tüm araçlar gayet başarılılılar tabiki,,,ama şuda var Ali aracını sadece kendi zevkli doğrultusunda ve polemiğe yer vermeden huzurla binmek için çok video ve deneme calısı bi arkadaşımız değil :) son videoları bile benim zorumla çektik :D
ibonun cuprayla denerken ben ibonun aracındaydım zaten ,,,Alinin aracında sıkıntılar olduğunuda bildiğimizden ölesine kendi aramızda bi kaç deneme yaptık,,videoyada çekme gereği duymadık haliyle ;) ,,şansımızada hiç birinde net bi sonuç çıkmadı zaten ...
bende c20 fanatiği değilim Alininkide yuksek guclere cıksın ve millet görsün isterim
ona niye z20 yapıyorsun da demedim arabası kötüde ama iboyla ikisi dediğimi yanlış anladılar galiba
video varmı video var derken kötü anlamda değilde millet iyi arabalarla denemesini görsün anlamında demiştim
mesela Ali arabasını 700 hp yapabilir ama ibo yapamaz çünkü suan cupralar 500 leri geçemiyor bildigim kadarıyla
ali artık sende arabanla uğraş biraz seni tanıdım tanıyalı misfire yapıyorsun :)
yok canım seni geçemem ki zaten öyle bir iddamda yok yanlışta anlamıyorum problem yok ender. sağolsun opelle alakalı ankarada kaç kişi varsa hepside birgün birşey sorduğumda hiçbişeyi esirgemeden saatlerce kafa yoruyor sağolsunlar hepsinden allah razı olsun.
sağolasın kardeşim tamda beni özetlemişsin ibo olsun sen ol bizim aramızda böyle şeylerin açıklamasına bile gerek yok zaten de yinede sağolasın görkemim.
vaktim olmadığı için çok bakamıyorum o yüzden standart turbo ile standart bir araba durumunda egzozu bile muayneden geçecek şekilde topladım. o yüzden öyle iddalarım yok. opelde en iyiler var zaten ben dünkü adamım o güçleri yapan ustalar var yıllarca gazlayan sende tanıyorsun o yüzden gerek yok.
walla hacım görüyosun işte nasıl çalıştığımızı sana atıp gidicem onuda gözüm yemiyor geldiğimde 30 mu olur 35 mi olur araba veya al şuparayı git araba benim mi dersin bilemediğimden :) allahın izniyle hepsi geçer maksat uğraşmak sende biliyosunya işte meşkale yoksa hazır arabada alır bineriz sende bende. neyse devam ederiz gelince allahın izniyle sağolasın.
''devolation 'isimli üyeden Alıntı
gucludur guclu olmasinada baya nin olcutu nedir belli olmaz tabi dyno ya yaza dogru cikaricaz 240 civari tahminlerimiz ama sasirtici sonuclar veriyo yolda denemelerde
Missfire ın mesai yapmadığı anlarda 400 hp araçlara saplıyo deyim sen ordan anla gücünü :)
örn:e92 m3