pazar sabah simit almaya diye evden çıktım kendimi otobanda buldummax. 1,1 bar boost ile denedim ne yapacak diye, 190'da önümde trafik oldu ayağımı çekmem gerekti tekrar bastım, fena değil gibi biraz daha gideri var sanki...
pazar sabah simit almaya diye evden çıktım kendimi otobanda buldummax. 1,1 bar boost ile denedim ne yapacak diye, 190'da önümde trafik oldu ayağımı çekmem gerekti tekrar bastım, fena değil gibi biraz daha gideri var sanki...
Pazar sabahı simitmi 2009 senesinde bende öyle bir video yapmıştım=ghibli06;6758726]pazar sabah simit almaya diye evden çıktım kendimi otobanda buldummax. 1,1 bar boost ile denedim ne yapacak diye, 190'da önümde trafik oldu ayağımı çekmem gerekti tekrar bastım, fena değil gibi biraz daha gideri var sanki...
çok zevkli oluyor.
Volkan abi 1,5 barlardan bahsediyor ama motor stock sonuçta 1,3 bar max görmeyi umuyorum, coolerları büyüteceğim (yurt dışında Gof4 tdi ın coolerını takıyorlar), enjektörler 270 lik, AFR 12 lerde enjektör gerekebilir, pompa 044 regülatör tomei...
Kaç silindir bu araba 6 silindir mi
birde kaç KG iyi gidiyor gibi geldi bana Maşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
MaşallahVolkan abi gelince belki görüşürüz ben de görürüm Maseratiyi, benim de alt devirlerlere bakacağız biliyorsun...
turbo'lar orjinal büyüklükdemi ? devrin sonlarına doğru basınç düşecek diye beklerken hep stabil kaldı maşallahı var
vites geçişlerine birazdaha ağırlık vermek lazım gibi![]()
evet turbolar orj... bir elimde kamera olunca zor oluyor kullanmak kamerayı sabitlesem daha hızlı vites atacağım...
maşallah gayet iyi yürüyor bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)