sensiz olurmu reis :)
Printable View
Şimdi beyler hepiniz iyisiniz hoşsunuz ama ben geçen cumartesi gecesi 1 hafta emekli oluyoruz müsade bize dedim. Bu hafta deneme yapmama kararını geçen hafta başında aldık.
Ayrıca NG olsun white olsun bunlar senelerdir gazlanan yapılacak edilecek herşeyi yapılmış etüt ve edilmiş araçlar ve ciddi rakipler. GS gti ise birkaç aydır daha gazlanan ve henüz bitmemiş bir araç. İmkânlarımız dahilinde olarak daha hızlanma ihtimali mevcut iken bu kadar dar aralıkta bunu başarmak zor. Öncesi sonrası yapmak istemiyoruz çünkü insanın aklında hep ilk olan kalıyor. Hiç bahane söylemedik denemeler sonrası ve hala aynı şekilde kalmak için eksiksiz gelicez. Denemek isteyenler için önümüzdeki hafta görüşürüz.
Bence mayisin ikinci haftasi denenemelere devam edilsn biraz dinlensin arac:D
O zaman yapacak bişey yok ben şuan arabama günlükte biniyorum o yüzden arabamı sökük bırakma gibi bi durumum olamaz bi dahada araba sökmem denemek isteyen aracını istediği kondisyona getirdiği zaman araçlar takılı şekilde deneriz sökük araba ile deneyemem kimse yanlış anlamasın sonuç itibari güçlü olan araba geçer ha sökük ha takılı
Geçeceğini düşünen takılı haldede geçebilir
Yanlış anlaşılacak birşey yok tabiki. Aracını günlük bindiğini biliyorum haklısın. Kısmetse olur bu işler. Sen şimdi sökecek misin herhangi bir deme için bu hafta?
garibanın canafar geliyor hafta sonuna. bu gün kapağını hallettik. kısmetse yarın makineyi üzerine atarız. cumartesi ye hazır olacak gibi. onla kovalarsın mami en kötü :)
[QUOTE=Schumi;6774989]Yanlış anlaşılacak birşey yok tabiki. Aracını günlük bindiğini biliyorum haklısın. Kısmetse olur bu işler. Sen şimdi sökecek misin herhangi bir deme için bu hafta?[/
Deneme olmuyacakmış bende şimdiye kadar hep söylemiştim arabamı sökmiyeceğimi fakat hafta sonu için sökücektim ama gerek kalmadı iyide oldu zaten arabaya kıyamıyordum bundan sonrada hiç bi türlü sökmem sökülü arabaylada denemem
Gariban dan değilde senden korkulur :)
Ha bu hafta sokulmus ha obur hafta ne farki var bende onu anlayamadim:)