arkadasim deil kendisi babamin oglu bizzat tat bozmayalim konu kitlenmesin herkez masallah desin bosver kim kac kere masallah demia veya yazmis takip edip uzatmakta hos deil bu konuya son msjim herkeze ii forumlar bol gazlamalar..
Printable View
arkadasim deil kendisi babamin oglu bizzat tat bozmayalim konu kitlenmesin herkez masallah desin bosver kim kac kere masallah demia veya yazmis takip edip uzatmakta hos deil bu konuya son msjim herkeze ii forumlar bol gazlamalar..
böyle saçma sapan konu uzatmanın manası yok bizim butaraflarda kaşarlık pek olmaz iki kere maşallah yazarak bişey ima edilmez barış kardeşimde buna dahildir düz konuşuruz merak eden arar sorar itinaylada merak gideririz;)
yaşar benim görüşüm ortaya konusuyorum kimse yanlış anlamasın...kimse ne kılıç nede kafa.hiç kimse geçilmez değildir.el elden üstündür.garaj kavgaları cıkacak yakında.ahmetin yaptıgı araba yürümesede olur insanlıgı yeter.bu araba işi birgün biri gecer başka gün biri gecer.o yüzden ortamın gerilmesine gerek yok burada herkes birbirini tanıyor.farkındaysan sen bir yorum yaptın iş rege kadar geldi.bence sen regi cıkar kafalardaki soru işaretleri cevap bulsun.
Forumda insanların maşallahlarını sayan bir program mı var benim bilmedim veya bir yasak? Kişilerin birbirlerinden alıntılar ile tartışma çıkmasına ne gerek var şimdi?
Millete ne ispat etmek zorundayım
Alper ,sattığım arabayı nereye çıkarayım ?
Kafada soru işareti derken ne var aklında ?
Yoksa sanadamı ..... teki arabayı boşalttılar dedi ?
Sen kafanda soru varsa yaz ben cevap yazarım,elinde yağdanlık la gezenlerden olmadığın sürece cevap yazarım,çocuk eğitecek yaşda değiliz en azından ne dediğimi anlarsın :)
yaşar dediğim gibi ben ortaya konusuyorum.seninle veya kimseyle benım bu knuda sorunum yok olamazda.benide tanırsın benim yagdanlıkla felan işim olmaz.Reg konusu biliyorsun reg kendini ispatlamış bu zamana kadar yapılmış en hızlı 106lardan birisi.reg varken onun kadar hızlısı yoktu bunu hepimiz biliyoruz.sen regi aldıktan sonra piyasaya cıkmayınca insanlardqa bir merak uyandı.çünkü reg gercekten hızlı bir arabaydı.bana kimse arabayı boşalttı felan demedi.zaten satmışsında üstüne fazla konuşmaya gerek yok.konuda piç olmasın.
senide 106 cı yapan mami abidir.daha düne kadar mami abimin arabalarını satıcam diye koşturuyodun piyasada usta,o zaman sende onun yağdanlığını tutmuş oldun yanıı,kimse ne olduğunu unutmasın..
(Mami'nin öz yeğeniyim ben neyin ne olduğunu biliyorum konu saptırmayalım..:icon_tup: )
Evet mami abin bana arabamı sat diye koşturuyordu.
Biz mami abinden para kazanmadık ama kazandırdıklarımızı saysak bayagı bir tutar herhalde,
Mami nerden öğrenmiş 106 yı ?
Kendi medeni cesareti yokmu, bunları yazmaya yeğenlerine yazdırıyor ?
Mami abine selam söyle zarar ettirmişmiyiz onuda sor bakalım ?
Sen büyüklerinin işine karışma yeğen .
Hadi yaşar işine bak konuyu kirletme
Ticaretimi yaparım karida zararıda bana kimseyi ilgilendirmez
Para kazanmadım demişsin verdiğim kağıtlar gazete kağıdımıydı
Bide burda 40 yıllık arabacı gibi millete yazma kaç tane araba yapıp yürütmüşlüğün varda burda milletin yürüttüğü arabaya konuşuyosun
Ben peugeot yuda bilirim evoyuda subaruyuda çok şükür kendi halimizle koşturduk kimsenin bayrağının gölgesinde kalmadık
Ha bide 106 yı nerden öğrenmiş demişsin çok kişi sayemde modifiyecide oldu 106 cıda oldu emin ol:)
ya abiler ikinizde yaşınızı almış adamlarsınız, Allah aşkına böyle konuşmalar yakışıyo bırakın para kazandırmayı 106 cı yapmayı o kdr yemiş içmişliğiniz var hiç bişeyin hatrı yoksa bunun için birbizimiza saygı göstermek iyi olmazmı ne gerek var böyle yazıları
Kralsın abi en iyisi sensin bu işi bilensin süpersin en hızlı araç senin mami.
Honda oldugunda stp 106 olduğunda aydanı tamir olduğunda suatlı günlerin vardı hatırlarmısın ?
Ama sana bunlar ters.
gazete kagıdı değildi cooper için 250 colt için 100 tl .
Yg
Ek
Cooper
Typer
Colt
H 2404
Cobalt mavi 106
Egz ler ve malzemeleri hatırlamıyorum bile .
Kazandırdıklarımıda yaz reis ,istersen 350 de hesaba yatırayım hakkın kalmasın bende.
Kul hakkından korkarım.
Son yazımdır ALLAH herkezin şarşısına pazar versin.
Konuyu uzatmayin abiler gerek yok boyle seylere yuzyuzede gelinir tel no larda var bu tarz polimiklere gerek yok arkadaslarin konusuda hic olmasin:)
Gerginlige gerek yok Bence de, ikiniz de bana yemek ismarlayin olsun bitsin :hahaha::hahaha:
Unuttukların var Bilal Aktepe Sami Ramazanoğlu Şuayip bunlarıda ararum kafamı takılanları sorarım sonuç olarak en hızlısını her zaman yaptım yapmayada çalışıyorum :icon_tup:bak açık açık yazabiliyorum demekki kompleksli değilim :) ama benden bu işi öğrenip bana akıl satanada hastayım
Verdiğim para helali hoş olsun senin o anki sıkışıklığı halledebildiyse sıkıntı yok
Demekki soru sormak bişey sormak ayıp değilmiş :)
Hatırlarmısın yg 106 na ince contayla egzantrik takılmaz derken ben taktırmıştım hatta o zamanda ya sen bu işi ustadan bile daha ii biliyosun demiştin fazla detaya girmiyim
Sonuç itibari ile millet bu işi ya yaparak öğrenir yada yurt dışındaki forumlardan okuyarak öğrenir ben ise hem sordum hem okudum bide deneme yanılma yönetmi le çok bedel ödedim milletide bilgilendirdim
6 ay önce beni arayıp Ng yi satın almak istemiştin bende bu araba pahalı sana gelmez dediğimde parası önemli değil gündemdeki arabayı alıp gündeme gelmem lazım demiştin bak Reg i aldın yine gümdendesin istediğin oldu :)
Yakismiyo bu yazilar . Yasar sende alakasizca yazma kanka, herkes her arabayi bilmek zorunda degil, ben pug grubunu bilmem anlamam anlamadigim icin anlayan mamidir ona sorarim suaybdir ona sorarim bu kucukluk eksiklik deilki, mami abide sagolsun bilgili gorup arayip sormustur benim ona sordugum gibi bilmediklerimi . Bu tarz seyleri yazip huzursuzluk cikaracak raddeye getirmemek lazim, hepimiz ayni yerlerde bulunup yemek yedik ictik zaman gecirdik , araya gereksiz sogukluklar sokmayin.ticaret yaptiysaniz aranizda kalsin burda kimsenin ogrenmesine gerek yok.
Yahu ticaret benim ticaretim boş boş yazıyo içimden gelmiş durumu sıkışık diye cep harçlığı vermişim yazdığı çoğu arabayı kendine almış hatta parası çıkışmamız 6-7 ay vadeli vermişim halen yaZıyo peşin parayla geleydinde daha ucuza alsaydın ben o arabaları alırken öpücük vermedim anladınmı