Ya 206 bole gıdermiymiş pes tebrikler kazasız kullanman dilegiyle
Printable View
Ya 206 bole gıdermiymiş pes tebrikler kazasız kullanman dilegiyle
206 soluksuz çeviriyor :)
Maşallah iki aracada gs 206 gerçekten güzel yürümüş emeği geçen ve süren arkadaşın emeklerine sağlık um 106 zaten hep iyi alican kardeşimin adamlığı yeter;)
206 ya tebrikler , şaşırttı hepimizi:)
Çok nizami sökülmüş baya beğendim hakkını vermiş :D
http://img474.yukle.tc/images/556920130414_164215.jpg
Editt..........
[QUOTE=Schumi;6770732]Ortalığı bulandırma amaçlı yorum yapmayan herkese çok teşekkür ederim. Güzel bir gece idi. Umarım hep beraber bütün araçlar daha hızlanır. Böyle GS gibi süpriz araçlar olsa renk katılsa güzel
haftaya insallah :)
millet guzel bi geceydi gelen ve deneyen tum araclara maasallah gs her hafta update oluyo daha ileri daha ileri
birarada gormek istedigim tum araclar orda idi cokta iyi hazirlanmistik kucucuk bi ariza yzunden son dakkada gelemedik haftaya hava sartlari musade ederse bu kadro ile birlikte NG yide gormek istiyoruz ayrica yasin kardesim polislerle sikintisi olmus onun icinde cok uzuldum gecmis olsun
http://k1304.hizliresim.com/18/g/m2ncu.jpg
anladık anladık aldık ikiye bekliyoruz :D ulan orda bile rahat duramıyosun :)
maşalahh şöle değişik makinalar görmek güzel yürümeyen araç yokdur yürütülmeyen araç vardır 206 gti 306 gti corolla t sport vsss her aracı görmek istiyoruz bol bol alışılmışın dışına çıktıkları için 206 gti sahibine tekrar maşallah kazasız belasız sürüşler..
masallah araclara 206 ciddi ciddi yurumus bilseydim 206 doldururdum 106 la ugrasana kadar :)
valla 206 doldurmak o kadar kolay degil dostum ilk basta ustalari ikna edemiyorsun bu arabayi ben 2007 den beri yuklemek istiyorum kimlere gitmedim hangi ustaya gittisem 206 la ugrasilmaz parana yazik yok 100 binde harcasan vti gecemessin bilmemne bir turlu yukleyemedim sonra kader beni murat, suayb ve bulentle karsilastirdi ve ortaya boyle bisey cikti :)
İki aracda masallah gs 206 ve murAt abiye tebrikler emeklerin karsiligi alinmis kazasiz belasiz keyifli gazlamalar
İki araçada masallah GS yi yapanlar baya beyin fırtınası yapmışlar bi ilki yapmak zordur bence ilk oldu ve güzel oldu masallah tekrardan
Hernekadar Toyota d4d yle arkada kalsakta güzel bir aksamdi
bu şampionlar ligi final maçından haberim olursa sessiz sakin köşeden izlemek isterim :D
Selim'in 206 rc sinden sonra ilk defa bu kadar muntazam yürüyen bir 206 gordum hemde gti arabanın konusunu daha önce Murat acmıştı 1 sene önce falan sanırım 206 rc emmesi ve biraz rc den parçalarla birlikte hatta konuda sakın Bununla ugrasacagina gidin rc alın demeyin yazmıştı harika bir araba massallah cok cok iyi olmus
maşallah her iki aracada ama um 106 bi PİTBULL olduğunu unutmatalım
Emeğinize sağlık cok guzel yürümüş
maasallah guzel deneme olmus
gözlerim yaşardı gardaşlarım :)
Maşallah bu 206ya hayranım tebrik ederim:)