Oooo Cok sert !!!
Printable View
206ya ufak dokunuslar yaramis:)
şimdi Olayı polomikleştirmenin bi anlamıyok geçtiniz tebrik ettim yapanların eline sağlık dedik ahm de tebrik etti eksiklerimiz var dedik bahane yapmadık Madem Çok hızlısınız
Biz AHM Garaj Olarak NG ve UM 2 tane 106 Geliriz...
Sizde Magic Olarak 2 Tane 206 ile gelin Garage Savası Yapalım...
polemik yok hacı rajon bu şekildeymiş mami bana böyle demişti bende şimdi sana böyle dedim iş öyle savaşa mavaşa girerse olay ters yerlere gider, ben keyif adamıyım deneme yerine bile gitmemişim bu işlerde hırs yapmam.
Rajon neyse o yapılır dediğim gibi bizim diğer 206 ile denersiniz geçerseniz tekrar deneriz :)
bende farklı bişy demedim ortada Savaş Derken eli sopalı silahları alıp karşı karşıya gelelim demedim Lafın gelişi Grage Svaşı dedim Gs yi NG ile denerken o sizin bi alt setup taki hızlı 206 nınzıda getirin Deneyelim işte Farklı bi savaş konusu sözkonusu bile değil... 2 araca 2 araç aynı şeyden bahsediyoruz..
GS 206 verilen emeklerin karşılığını vermiş çok güzel makine çıkmış ortaya dün gece canlı canlı izledim. Maşallah..!
savaşmayak sevişek. :D eskiden pug kardeşliği diğe bi olay vardı. :D
maşallah araçlara 206 güzel gitmiş
her ıkı aracadaaa masallahhh
Masallah her iki aracada. Gs olmus.emegi gecen herkese tebrikler
Ortalığı karıştırmanın anlamı yok bence, geçti geçildi tebrik edildi bitti. 2.0 karşısında bu kadar dedinizde typerlar'ı napcaz :) İki garaj savaşalım tabiride pek iyi olmamış abi, fransız kardeşliği unutulmamalı :)
Güzel bi geceydi,
206 dersine iyi çalışmış şekilde gelmiş maşallah çok beğendim:)
Gece ayrıca red s2k,kelalperın rs ve df typerda güzel yürüdü,red uzunda çok iyi:)
cagrı bu hafta alışsında white rs ile katılır bu tayfaya :)
akşam gelen bütün araçlara maşşallah GS ayrı maşşallah onun pilakası bile yeter .
maşallah araçlara 2 araçtada ciddi emekler var ama ben gs baştan beri çok sevdim. olmamışı yapmak her zaman daha ilgi çekici maşalah murat .......
murat bu arada ben 206 rolanggros var 110 luk kanka ciddi gidiyor ben stok 106 geçsem yeter b el atalım :)
akşam bi megan vardı iyi aldım ifadesini :)