Gs ye masallah..tebrik ederim..
Printable View
Gs ye masallah..tebrik ederim..
su 0.7 lik hatta 1 bar lik astrayi bi yapip bitirip nekadar gittigini selcuguma bi gostereyim sonra benim arabaya gelir sira... selcuk sonra ona denk araba isteyecegm senden 1aya kalmaz gazina basmaya baslariz sikinti olmazsa buhaftada 0.6 bardakini gostericem deneyecek kimse cikarsa :)
tebrikler 206 tıya plakanın adını yazmak istemedim :D
Evet :) Murat
maşşallah araçlara.206 çok hızlı
eyw sağolasın.
söylencek tek sey benim nazarımda eerinize emeğinize ve bilginize sağık.
yine tabular yıkılıyor, bu araba bana egzantrik itb meth vs. ne varsa masrafa sokardı :D
bence +3 boyu da alın rc kapağı takıp, benim öğrendiğim en byük şey sadece geçmeye giicen ve en hızlı halinde olucan. murat abi şuayb abiyi ezmeye gidicek geçmeye gidicek misa olarak ne kadar yakın olsalarda.
bu roll mevzuları böyle.
Walla dört dörtlük yürüyor 206 harbiden diğer postta yazdıgım gıbı allah kaza bela vermesin
Top speed denemeleri yapıldı Murat? ***** 206 GTİ kadranları 210km/s öteye geçmiyor..Takılıp kalıyor...
GPS veya farklı ölçüm aletleri ile..
Yapılmadıysa
Gideri nedir takriben..?
ölçtüm abi. 230km son sürat. sıkıntısız kesiyor. :)
masallah 206'ya
güzel masallah daha once yürümemiş bir aracı yürütmek ses getiriyor tabiki birde rolling piyasasının yürüyen duyeneleri ile boy ölçüşmesi takdire sayan ilgi alaka büyük basarılar
Arkadaşlar aracımı söktüm hafta sonuna araba haZır benden müsade isteyip hafta sonuna deneriz diyen herkesi bekliyorum
Eğer denemede olmassa aracımı geri toplucam sırf bu muhabbet için söktüm
http://n1304.hizliresim.com/18/q/mbvw1.jpg
hafta sonuna hazır beklemede....
güzel çekısme olacak merakla bekliyoruz
Abi Erkutu 3 kere aradım sordum gelecekmisiniz diye eğer geleceksiniz bende fiber kapı döktüreyim dedim oda bana gelmicez dedi
Eğer denicekseniz sizde haftaya gelin o zamana kadar fiber kapı bende döktürüm en azından şartları eşitleyim Gs 206 da fibwr kapı olmadığı için bı şekil mevzuya girmwdim
mami sana özel gelmiyoz inan, kim denemek isterse onla deneriz,herkesi tek tek kapıydı bagajdı düşünmüyoruz,arabayı burda denediğimiz gibi denicez ..Yani aman elimizden ne geliyosa yapalım şekli değil...Maksat oraya satılmışken bir denemesinde biz olalım..Yoksa tepeden tırnağa sökmeye kalksan 70-80 kg sökeriz..yakıt bile koymayabiliriz
iyimiş ben tek gidiyorum biliyodum bugün ender de gelecek gidersek dedin akşam karar verilmiş forumdan öğreniyorum başarılı
yok pampa yanlış anlaşılmasın kadir abi daha düne kadar gidiyoruz falan demedi ama ben geleceğimi söylemiştim
sana kesin bişey olduğunda da haber vericeğimi de söyledim ama şimdi öğreniyorum
http://i1133.photobucket.com/albums/...yan/null-5.jpg
Hayatimiz olmus Roll :):)
seneler önce başka bi forumda yazdığım "S2000 ile kalkan 206gti var" cümlemi burda birisi paylaşıp sayfalarca makara yapılmıştı.. demekki geleceği görmüşüm bundan bahsetmişim ozamanlar :D
206'ya maşallah gerçekten şöförsüz gidiyo olmasıda ayrı bi başarı :P :D