Yan koltuktaki adamın ciddiyetine bittim :)
Printable View
Yan koltuktaki adamın ciddiyetine bittim :)
çok ayıp etti.. yazık !!!!
10 numara video olmuş.Dışarıdan çekim de isteriz.. )
keyf verici bi boş video olmuş :)
arkadaşlar nasıl kıbrıslı hiç 'bombala' dememişler :hehe:
İzlemesi bile çok keyifli :))
yollardada görebiliriz kardeşleri:)
hahahaha koptum ya bence gayet eğlenceli olmuş video :)
Bombalamayı sadece rollingte kullanıyorlar :D ilhan güzel olmuş video böyle videoları izlemek isteriz
türkçe konustugunu son 1 dk da fark ettim ya la :D
güzel video olmuş :)
güzel paylaşım yan koltukta oturan arkadaşın mimikler süper devamını bekliyoruz. :)
Hastayım bu kıbrıs şivesine :)
video çok eğlenceli olmuş gerçekten :)
çok güzel ya çok güldüm :D
açı ver ver ver ver versene laann :)
yapma bunu yapma yapmaaaaa :))
aferim be çocuk! :)
Veer verrrr:D
Bizede haber verin bizde gelelim izlemeye en azından ya yakıncacık yer. Magusadayım bende.
"yapma bunu yapma işte" dediği yere bittim ben de. ahahahah
Cocuklar gurbetçi gibi geldi bana.. Takibe aldım elemanları çok iyi ya hoşuma gitti.. Her elemanın maşaları var, arkadaki ayrı zaten, süper ya tek kelime ile, günlerdir açıp açıp izliyorum :)
Çok makara olmuş. Eğlenmişler hele ki arkadaki arkadaş koparttı beni hahahaha :D
Super ler yaa çok güzel video çıkmış ortaya
babam kıprızlı :) benim bile şive arada istem dışı kayar :) çok güzel samimi video olmuş, hem eğlenmişler hem de ders alıp vermişler... kullanan arkadaşa da maşallah, bu arada Kıbrıs'a kim neden düşman da face de argolu şeyler yazıyor anlamadım?
Ben çok beğendim :) çok samimi ve eğlenceli :)
lanç tak lanç tak :D çok iyi yaa :D
böyle eğitmenim olsun isterdim gerçekten :)
telefondan izlediğimde zevk almamıştım ama Pc'den baya eğlenceli geldi :) kaldı ki insanı arkadan itere sardıracak keyifte bi video...
Tut sen dümeni :D
Çok güzel bir video olmuş acayip eğlendim şirkette :)
Video son ses acip tam ekran izleyince super ama ben 1.44 ile 1.50 arasinda arkada oturan kardesimizin hareketine bittim dikkat edin :D:D:D
Videodaki adamlar inglizce fln konussa yorumlar cok farkli olurdu ama Türkçe konuşunca acayip geliyor :)
arkadakine dikkat dil çıkarıyor :D iyi eğlenmişler, izlerken bende eğlendim :D
Konuyu görüyodum da izlememiştim hiç keşke önceden izleseymişim çok iyi :)
Aracı kullanan kardeşimiz motorsiklet kazasında hayatını kaybetmiş :( Allah rahmet eylesin...
Allahım bu nasıl bir acı! - HaberHavadis.com
allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.