erdi araba stok diyo adam dizel görünce hemen koruma moduna geçiyon kara trenci seni :D
Printable View
sıkıntı orda işte jetta paşaoğlu yazılım + filtre + turbo pallerinde oynama yapılmış :)
ceed içinde stock diyolar yazılım bile yok jetta en kötü en kötü 140hp olsa bile ceed stock halde bu kadar dayanırmı
walla normal gibi hocam ya
Kimin nasıl yürüdüğünü biliyorum KARDEŞİM. tsi a yazılım yapılınca torku ne oluyor sen bir bak ona.Ondan sonra konuşalım.10 tane dyno koyarım bulamazsan nette bakarsın tork değerlerine.Adam yazılım yaptırmış.Düzgün yapılan bir yazılım ile +50/60nm tork kazanıyor 122lik 125lik tsilar.Sen 140lıklar geçmez diyorsun daha.Ceed de stok ise torklar aynı.Üstüne ceed daha ağır.
Yazılımsız Ceed yüklü 122 lik Tsi ı kovalayamaz ,
Soft bir yazılım var yüksek ihtimal .
masallah araçlara
Yazılımsız Ceed zor kovalar yazılımlı Tsi'yı. He Tsi'da stock olsa sonuç normal derdim.
Yılan ceed yılan :D
Yazılım la 122 lik aşağı yukarı 160 olur, o zaman aşağı yukarı benim araca denk, ben bi ceed bulayım denemelik
yazılımsız ceed tsı yı bu şekilde kovalayamaz. tamam ceed alt devirleri torku dolayısı ile canlı bir araç olabilir fakat tsı da heleki birde yazılım var kesinlikle pasif bir araç değil. kaldı ki ilk başlangıçta araçlar devirlendikten sonra ceed in farları gözükmeye başlıyor. ya jetta bitik yada ceed stock değil bence
bende 110lık era vardı yazılımıydı 135hp cıvarı.bır arkadasımın 140lık dsg jettasıyla aynen boyle gıdıyordum ceedde %99 yazlım var:)
bence yazılımla uğraşanlar daha sağlıklı bir yorum yapabilir