Yok yok sadece 1-2-3 de atmaz :D deviri güzel yakaladıgın her vıteste patlatır :D haberın olsun.
Printable View
Yok yok sadece 1-2-3 de atmaz :D deviri güzel yakaladıgın her vıteste patlatır :D haberın olsun.
maşallah çok güzel yürümüş, benim de favori güzergahımdır, arabaya ne yapsam orda mutlaka denerim farkı görmek için :)
Z16LET ile Z20LER farkı diyelim,
Tek bir arkadaşım ikisine de bindi bir süre egzozlu olarak, 2.0t alev atıyordu bariz, araçlar sıkıntısızdı zaten servis kendilerinindi :) Ben geç ateşleme vs olacağını düşünmüyorum ki olsa böyle gitmez turbo arabada ateşleme hatası acayip gösteriyor kendini.. Göstermese bile arada egzozdan çıkan duman renginden fark edilebilirdi alev sırasında bence :)
çok teşekkürler :icon_tup: evet bende çok uzun zamandır kullanırım o yolu ,,ölçüm için güzel ve uygun bir yer ;)
Alev konusunda bişi diyemiyorum artık atıyor namusuz :p ,,,arabamda bi sıkıntı vardır yoktur bilemiyorum ,,alev tabiki aslında biraz ateşleme sorununa alamet olsada ,,denediğim başka araçlarda olduğundan dolayı yeter derecede ciğerli diyebiliriz :) sorunu varsada şimdilik bölesi keyifli ve yeterli :D
maşallah çok başarılı valla :)
Maşallah çok güzel olmuş.
maşallah görkem güzel hızlanıyor...
bizim opc lerde maşallah alevli arkadan hoş görünüyor...
sağol Serdarım ;)
teknik bir yorum :icon_tup: teşekkürler ,,,kuvvet ihtimal dediğiniz gibi olay
teşekkürler Hakan
alevsiz opel kalmasın :D teşekkürler Harun sağolasın ;)