Aradım ama bulamadım videoyu ülkemizde araç kameralarının yaygınlaşması iyi olacak gibi.
gasp - YouTube
Aradım ama bulamadım videoyu ülkemizde araç kameralarının yaygınlaşması iyi olacak gibi.
gasp - YouTube
dun aksam baska bır sıtede verıldı vıdeo yalnız vıdeoyu ceken aractanta tahrık var gıbı sıenacı hatalı ama cekım yapan arac ak kasık degıl dıye dusunuyorum
Gaspi bende cozemedim ama bu tip serserilikler yapmak istiyorsan aracta sabit kalmayip ineceksin...
Trafikte tedbirli davranmak en iyisi,insanlarin gelecekten umutlari kalmamis..Kimden ne cikacagi hic belli olmuyor.
Ne kadar tahrik olsada delikanlımı bunlar adam yanlız diye 3 kişi saldırmaya kalkıyor makina çıksa geriye nasıl biniceğini şaşırır bunlar Allah uzak tutsun bu işlerden.
kayıt yapan aracı başka forumdan tanıyorum, yavaşlama işine ileride ışıklar var eninde sonunda yanıma geleceklerdi dedi, savcılığa suç duyurusunda bulundu, arabadan inen elemanın babası gelip konuşmuş şikayetini geri almadı, mahkemede tekrar özür dileyince şikayetini geri aldı.
tarih bence yok. ama eğer yavaşlayıp ne biçim yola çıkıyorsun öyle yola mı çıkılır demek tahrikse sizce o zaman birşey diyemem. bir gün sağ tarahtan biri girer size de o zaman bakalım ne diyeceksiniz.
Yaptığı saçma salak hareketten dolayı mı özür dilemiş yoksa yola dana gibi çıkıp hayatını tehlikeye attığından mı?
İnsanların hatasını söylemek belirtmek tahrik değildir, hata yaptığını kabul edip özür dilendiğinde de beyni olan hiç kimse üstelemez diye düşünüyorum. Bir çok kötü kullanan bir şey bilmeyen insan hatasını kabullenmediği için gelişemiyor bence.
Sivas caddesi köprüaltından çıkıp meydanda orduevinin önünde adamlar şekil yapmış. Vay anasını...
Vw Cc & Mk 5 Gti
tahrik, hatalı çıkış yaptığını belirtmek mi burda :? kazaya sebebiyet eşkiyaların yaptığı. kaç kişi hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ederdi aynı durumla karşılaşsa ? araç sahibini tanıyorum kapıları kilitlemiş hiç bulaşmak da istememiş 3 kişi olunca da napacağını şaşırmış biraz.
bence en güzelini yapmış kapılar açık olsa iş büyür, adamlar belli yollunda zaten böyle hayvanlar çok trafikte. trafikte kimse ile dalaşmayın gerçekten karşınıza kimin çıkacağı hiç belli olmaz.kendinize yazık edersiniz bir hiç uğruna.
DRİLL
Dr.Ecu
dengesiz tipler. silah falan taşısalardı daha kötü şeyler olabilirdi tabi. kapılar kitleniyor ama camlar kurşunu geçiriyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)