Sonuc gayet normal. Wrx cok dezavantajli hem aktarma hem de aerodinami yonunden. Kanatin varligi bile zarar roll icin. Genede masallah her iki aracada
Printable View
Sonuc gayet normal. Wrx cok dezavantajli hem aktarma hem de aerodinami yonunden. Kanatin varligi bile zarar roll icin. Genede masallah her iki aracada
Maşallah beyler tekerinize taş değmesin.
temiz bi video temiz bi roll
heriki aracada maşallah
Paralı yola çıkılıp uzunda denense aşırı zevkli olucakmış
Maşallah
Maşallah araçlara
Cok kasma taraftari degildik 5 e atinca biraktik hep. 230 kesici var benim zaten orj. Yazilim :D ama yinede cok eglendik. Ben bu haliyle bide feh fn2 type-r la merak ediyorum sonucu acaba nasil olur ?
1-2 boy önünde olur o speclerdeki fn2
Maasallah araclara.. Benim specler de ayni gibi sizinle.. Denemek isterim bigun..
maaşallah araçlara sizlere yakınım deneyeceğiniz günlerde haber verirseniz bende gelirim.
GS 206 ile stock arabalara mı koşacaksınız. Vay be.
Teşekkürler herkese aracı bilmiyorum fakat erdal başkan diyorsa öyledir bugün civic type-r ile kalktım birazdan videosu gelio :)
Sunroof varsa 1420 yoksa 1350kilo rs.Hiçte hafif değil spor arabada gerekmeyecek fazla donanımlar olduğu için.Videoya gelirsek sonuç normal hatta ben rs belki biraz daha açar diye düşünmüştüm wrx in 4çeker dezavantajından dolayı ama iyi tutunmuş.Yalnız rs kat sökerse işin sonucu daha farklı olabilir arabaya arkadan takılmış kanca gibi.Bide ağır ki abartısız 10kilo düşer araçtan belki downpipe yapınca.
maşallah araçlara.