Maşallal iki aracada :)
Printable View
Maşallal iki aracada :)
s2000 e varex takmayı yasaklasınlar bu kadar berbat bi ses olamaz.
tsportum varken bende denk geldiklerimle yürüyordum böyle özlediğim keyfi aynen yaşadım maşallah her2 aracada kazasız belasız yola devam ;)
zevkli bir yolculuk olmus.her 2 araca da masallah.bu yollara haziran sonu ile dikkat edin.çünkü gurbetçilerin geldigini ögrenen memurlarimiz is basina çikiyor ve olmadik yerlere radar koyuyorlar.
zevkli bi kedi fare oyunu olmuş :D güzel paylaşım :) s3 iyi gidiyor gerçekten ...
Teşekku ederim. S3 egsoz vs stock sadece abt yazılım var.
S2000 specleri bilmiyorum. Ama sorunlu bir araç gibide gitmiyordu.Daha önce farklı bir s2000 le denemstm. Aynı gibi.
Teşekkürler
Video ilk izlememde ben bile ne oluyo olmustum. :)
Amin cümlemize.
Fazlasyla :)
Teşekkurler
Teşekkur ederim. daha iyileri sizlerin olur inş.
Yollar mükemmel asfalt süper, tam roll için yollar. Fakat dediğin gibi hazirandan sonra 90-100 km .. En güzel radar yerleri.
Teşekkurler :icon_tup:
abi dinlediğin müzikde 10 numara arabanda maşallah diyelim
Güzel denk gelmiş zevkli yolculuk olmuş. Video için teşekkürler.
Birde merak ediyorum eşit şartlarda yani s2000 de aşırı beslemeli olarak s3 ile nasıl olur acaba durumlar. Varmı daha önce deneyen bilgisi olan?
Maşallah, çok keyifli bir yolculuk olmuştur eminim.
Yalnız memleketimin yolları her zaman ki gibi. 3,18'de kendini tam olarak göstermiş...
zevkli deneme masallah
s2k , s3 un etrafında dolanan sivri sinek gibi .. O ses ne tövbe yarabbim :)
Viraj pilotajı da esenler - tozkoparan minibus hattı soforu isi
valla cok ıyı yurumussunuz sanırım tam bızım yazlıgın oralarda(sılıvrı) cıvarlarında baslamıs :)
iki aracada maşallah alla kaza bela vermesin.
benım dıkkatımı 1.06 da kopruden gecerken s2k nın arkasının atması oldu. çok sallamıs araba, tehlıkelı geldı bana
s2k cı ablamız fazla gazlamaz basmamıştır :)))
saniye 11 de s2k arkama araba yapışsada bır vites düşürüp gazlasam diye bekliyor s3 yanaşıyor s2k gazlıyor s3 geçiyor :D çok iyi Maşallah :)