ikisine de maşallah :)
Printable View
ikisine de maşallah :)
Mami abi tebrikler
Sonuc beni yaniltmadi
Emek veren herkese tesekkurler
şaşırdım valla. çok süpriz sonuç. ellerinize sağlık
bu arada white rs el değiştirmedimi
her iki aracada maşallah, iksinde de ciddi emek var ve emeklerinin karşılığını alıyorlar.
deneyen araçlara maşallah her ikiside çok başarılı ama 106 ultra süper olmuş ..
Maşallah 2 aracada white rs ankarada iddalı bir arabaydı istanbulda çok daha hızlı yürüyordur rakım farkından dolayı fakat 106 gerçekten hızlı ve iddalı bir araba, Erkut sizede helal olsun bu konuda lafınızı yemiyorsunuz denemelere gidiyorsunuz. Allah (c.c) kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın. Tekrar Maşallah..
maşallah 2 aracada sonuc farklı olmuş mami abi ilede konuşmuştuk ng tahminler hızlı çıktı.
senden hızlı bir 106 ne zaman görebilicez çok merak ediyorum
yolun sonusun ;)
Maşallah iki aracada ama Mami abiye tebrikler :) cıdden araba cok arzulu cok ıstekli :)
Mami bu araba ile şunu kanıtladı
Para konustururmuş tecrube sustururmuş :)
Kadir abide bu zamana kadar guzel bir şekılde rs ı yuruttu onunda kesesine ve ayağına sağlık yeni sahibinede hayırlı olsun arac bu arada
Massallah her iki aracada canli canli gorduk arada cok ciddi fark var ng hizli suan icin bu zamana kadar gorulen gercekten 106 gti da sozun bittigi yer olmus tabrikler mami abi
Yine keyifli bir istanbul günüydü rs i tam istediğimiz gibi hazırlayamadık,gerçi hazırda olsa ng çok iyiydi, çok hızlıydı oz,ahm ve mamiye helal olsun zehir gibi gidiyordu çok net geçti :) Bahanemiz yok haşırrrt diye koydu :D
Ne diyim yani bi dünya mazaretmi üretiyim :D
Dün gece maminin gecesiymiş zaten hazırlıksız geldik çarpıldık :D
mami maşaallah,bu iş bukadar güzel olur,tebrik ederim.
Maşallah ng cok hızlı...
tebrik ederim iki aracıda araçları hazırlayanlarıda şöförlerinide.
bu şekilde fırlayacağını tahmin etmezdim ng nin. gerçekten harikulade.
Allah tekerlerinize taş değdirmesin kazasız belasız...