gereksiz polemik yakısmıyor bence. BTU draglarda rollinglerde kendini ispat etmiş süresi olan makinaydı daha hızlı oldugunu düşünenler draglara gelir sürelerine bakarız :)
inş tork garaj daha hızlılarını yapar bizlerde seyrederiz
Printable View
gereksiz polemik yakısmıyor bence. BTU draglarda rollinglerde kendini ispat etmiş süresi olan makinaydı daha hızlı oldugunu düşünenler draglara gelir sürelerine bakarız :)
inş tork garaj daha hızlılarını yapar bizlerde seyrederiz
Abi çok yanlış konusmussun yakışmamış.Tebrik etmek erdemliktir geçildiniz öyle yada böyle.Bundan sonra ki denemede en iyi arabanız ve en iyi sürücünüzle gelirsiniz BAHANENENİZ ! olmaz :icon_tup: Bu arada sen yazdığın için yazıyorum sakın yanlış anlama :) Bence uc"ye geçilmek ZORUNA GİTTİĞİ için böyle yazıyor olabilirsin...
yahu kucuk cocuk vs demissinizde hani boyle ezer gib,adam o yasinda 10.6x yapti .AZcik takdir etmekte gerek diye dusunuyorum.Kucugu buyugu yok bu isin neticede.
UC Sti DRAG Kenan ŞEN --percussionali-- - YouTube
tabiki söför önemlide , arabayı mı gecmeye gelindi yoksa söförü mü ?
Kardeş senin de ordaki herkes gibi için fesat, size bu saatten sonra diyecek lafım yok. Siyah evo 8 ile 6-7 kere denedik, gazlarken ayağımızı çektiğimiz video yu koymussunuz. Bizde bütün video lar var, ama koymayı tenezzül bile etmeyi düşünmüyoruz. Orda 50 kişiydiniz, yarış bitince herkes tebrik etti bizde teşekkür ettik ama arkamızı döndük ki 2 yüzlüymüssünüz bunu da öğrendik. Tekrar söylüyorum gerçek bir tane, doğru bir tane. Kenidinize orda kocaman bir yalan dünya kurmussunuz. Ona da inanmişsiniz, yalan olup gideceksiniz..!!! Sizlere hayatta bol şans diliyorum.
BU LAFLARIMI HERKESE DEĞİL KOLPALARA , İÇTEN PAZARLIKLI, FİTNE FESAT, KÖTÜ NİYETLİ, İKİ YÜZLÜ, KARAKTERSİZ, İSTANBUL OĞLANLARINA SÖYLÜYORUM. saygılar....
KASEŞİM BEN 10 SANİYE İÇİNMİ 2 GÜN UYUMADIM neden kimse gelmedi benim yanıma senin bitarafınn keyfine ben neden uyumadım ? ne kaçağı kardeşim ?
S3 neden demedik ? nede ben motorla denedim ? ya siz bizi salakmı sanıyorsunzu aradaki 2-3 boyu kapatabilcekmiydi ? aralarında 100 beygir vardıda neden arkadan gelip geçemedi ???
madem adaletli değildide garaja neden koymadın kardeşim ? koyaydın öbürgün denseydik siz bizi kaaale almayın zaten :) siz büyüksünüz kralsınız ama unutmayın kraldan büyükte var lütfen artık polimik yapmayın ya
tebrik istemiyoruz görüşürüz diyip gitmenizi istedik tebrik değil
lütfen artık yeter
arkadaslar buradaki uslup hic hos olmayan bir hale donusmeye basladi, buradaki arkadaslarin birbirlerini yuzyuze tanidigini da biliyorum.
Sizi tanimayan, bilmeyen insanlarini onunde bu sekilde konusunca sayginlik gidiyor.
Nasil olsa yakin zamanda yuzyuze goruseceksiniz, geri donulmeyecek laflar etmeyin lutfen.
yazmayım dedim benim haddime düşmez ama birşeyler demek istiyorum konunun icinde olan insandan cok kimse kusura bakmasın ama 3. kişiler yorum yapıyor nedense bu kadar ne UC sti ın sahipleri nede GGN nin sahibi cıkıpta yazmadı yada orda araç deneyen insanlar diyim daha doğru olur onun yerine başka kişiler salça olup ortalığı kızıştırıyor fazla laf yapmaya gerek yok.. Abilerim bi deneme için kalp kırmayada gerek yok yakışmıyor bence
Bak sana abi diyorum saygıda kusur etmiyorum terbiyesizlik yapma ! Beni Ankara"da herkes tanır sor bakalım nasıl biriyim ? Ne dersen de aklınca ne laf sokmaya çalısırsan çalış bana karşı tüm terbiyesizliğine rağmen GEÇTİK Mİ GEÇTİK BİTTİ ! Koy dostum videoları neden çektiniz SÜS OLSUN diye mi ? Varsa tebrik edilecek bir durum tebrik ederiz he bu arada BİZİ Geçebilecekseniz buyurun gelin geçin bir daha şahsıma karşı bir daha kötü laf kullanma LÜTFEN !!!
onu bunu bilmem, o arabayı kullanıp pistte heycan vs yapmadan vites kaçırmadan 10.6xx yapmışsın ya helal olsun.
ayrıca olan olmuş madem herkes bu kadar doluydu niye o gece yarıştan sonra bunlar yüzyüze konuşulmadı arkadaş?
şurda eksiklikler giderilceğine sürekli bitaraflara laflar sokuluyor. yapmayın yav yaşınızı başınızı almış işin erbabı diye gösterilen insanlarsınız. ama öyle ama böyle dönüp dolaşıp yine yüz yüze bakıcaksınız.
daha da uzatmaya gerek yok, bilen gozler herseyi goruyor.
biz gorecegimizi gorduk.
şu kız isteme muhabbeti büyük talihsizlik oldu o mesajlar olmasaydı gayet dostane denemeler olacaktı bence daha fazla irdelemeye gerek yok ileri bi zamanda anlaşılıp denenir olay çözülür maşallah deneyen araçların hepsine
Konu nereden nereye geldi ben zannetmiyorumki su konusmalardan sonra
tekrar bir araya gelinip denensin.
hepiniz yasini basini almis adamlarsini burada sizleri ornek alicak cok
genc kardeslerimiz var ama o gencleri o burada iyi kavga gurultu oluyo
cekirdek kolami alim takip edim moduna gecen cok olmustur
gecildiyseniz tebrik edin erdemlik yapin birdaha yuz yuze gelmeye firsatiniz olsun
ne yazikki hrrkez kendini savundugu surece ne yuzyuze gelinir nede deneme olur
UC Sti herzaman hizli kalir siz hizli oldugunuzu dusunuyorsanizda
konuyu tatliya baglamak tarafi size dusuyo ank abiler kardesler.....
UC nin sahibi küçük çocuk kullanacaktı diyosunuzya,avantaj kendinizde olsun istiyosunuz,ozaman geçtiğinizi varsayalım,bizde çıkıp mami yada özgün kullansaydı geçerdik desek komik olmazmıydı?durumun özeti bu
20 g le supercharger s2000 var deneyelım mı dedık denemem dedi cenk abi neden denemediniz ? KENAN ŞEN