Oz yawrum biz dün 3 motor mirkelamda bekledik saat 4 kadar burda buluşulcak dendi yanlız kimse yok önemli değil yanlız habersiz ayarlıyacağın gecede haberim olsun bizde bi deneyelim araçlara maşşallah
Printable View
kanka 2.0 fsi krankla olur , 2.1 lt tdi krankla olur kollar ayni 144 mm, piston pimi 20 mm fsi pistonu alman lazim biz once 2.0stroker yapacaktik, sonradan 2.1 e donmustuk, motor ayni diye biliyordum, degisti diyorsaniz degismistir eyvallah. erdemde yanlis biliyor o zaman.
Eray ben 20 senelik motorcuyum senin oraya ne getirdiğinin ben cok iyi farkındayım stock s1000 rr a bu motor tecavüz eder birde cocuk abi yarın deneyelim diyor sen illaki bu aksam deneyelim dedin cocuğa aynı seyleri tekrar tekrar söylemekten sıkıldım araba bitsin yine lafimdayim 80den 120 den itibaren deneriz Hatta sen bu organizasyonu Ankara'da yaparsan masraflarınızda bana ait trafik azalsın diye beklemeyiz
abi sen şaka yapıyosun ya geldin bana dedinki motor yarın denemek istiyo yarın deneyelim dedin mustafayı cagardım dedim sen yarınmı denemek istiyosun yoo brn öle bişey demedim dedi senin yanında dedi bunuda sende sonra demedinmi yaa kardesım işte şöle böle yarın deneyelim adamın agzından cıkmamıs kelimeyi sölüyosun bana Allah tan yüzyüze geldiniz ordada ben yalancı konumuna dusurcektin az kaldı :) yerrrmiyim yememmm :D neyse abi olan oldu bitti ankara işi olmaz istanbul da denicezki aradaki rakım farkını hissediceksin :D 2 direk 50 metre bilgin olsun abi bekliyoruz saygılar sevgiler :)
tamam kapayın s1000 rr konusunu pls
aynen bencede ozgune katiliyorum, o deneme olacak geceriz geciliriz problem yok cok gecildik cok gectik ama tamam diyene kadsr deniycez.
s3 masallah 10 numara olmus elinize saglik oz;)
Rakım dediğin iki derece avansa bakar eray senin hesaplamadıgın orada hava daha yogun yordun beni valla ugrasamıyacam seninle adam söyledi uzayacaksa yarın deneyelim karanlık sıkıntı Işık olmayan yerde basmam dedi bizim icinde daha iyi olur dedim sonra cocuk ile ne konuştuysan 2 saatte sürse bekleyecekmis dedin İnşallah motoru sen alırsın senle deneriz Özgun yapacak organizasyonu kimsenin haberi olmayacak bende uyacam hadi iyi geceler
korhan biz bir tek sizinle denemedim her araba ile 2 defa denedin en son BZK ile deniyecektik problemlerden dolayı gelmedi benim de benzinim bitti ben zaten giden arabalardan 1 saat geç gittim maslağa yavaş yavaş biz buradayız yarış bu oyun oynamıyoruz kullanmasını bilmiyorsa orhanalıcaktın yada cemille baştan vericektin arabayı ;) uzatmıyalım yaşandı ve bitti iyi akşamlar
Özgün abi eline koluna laptopunun tuşlarına sağlık :D TEŞEKKÜR EDERİMMM ( JUNİOR DOKTOR KENAN ŞEN ) Savaş abi sana da teşekkür ederim UC STİ yine benim ve tüm sevenlerinin yüzünü güldürdü sizlerin sayesinde :)
Maşallah UC'ye :D
Allah tekerini düz bastırsın. Ne geceymiş be:icon_tup: