videoyu izleyemiyorum tek sorun bende mi var?
Printable View
videoyu izleyemiyorum tek sorun bende mi var?
Masallah UC Sti Mami Abide Yapmıs Yapacagını..Guzel Deneme Olmus..
Mami abi saygi duyuyorum abi :D
Savas abi kesene bereket emegine saglik seninde.. s3 bnce boyundan cok buyuk isler yapiyor. Umarim yeni projede cok daha iyi gucler alir, uzaya cikarsin :D
eray ne niyetle yazdın yazan sen olunca anlamadım:D
arabamda bi sorun var bursada halletdik sandık ama olmamış.5000 devir civarı kapanıyo bursada bütün sensörleri yakıtla ilgili ne varsa yuregir sağolsun geldı biçok şeyi denedik olmadı,bursada cts map sensörünün kırıldığını fark ettik yapıştırdık düzeldi çekiciye yükledik ist.anbula geldik aynı sorun devam etmeye başladı gece 2,30 hilmiyi aradık hondata map sensörü onda vardı boraya vermiş sağolsun bora verdi ama yine düzelmedi. erdemle özgün sabah 5 te paşaya geldiler biz hala uğraşıyorduk sorun çözülmedi bursaya döndük.
böyle bi ortam her zaman denk gelmez geldik ama kısmet diilmiş.selamını esirgemiyen herkese tşkkürler saolun.
ismail abi 26 mayısta istanbul parktayım ALLAH tan bi mani olmazsa, oradayım sizin gurub ta olucam. deneriz
güzel geceydi tüm araclara maasallah
savas abinin s3 e ayrı maasallah emeklerinize saglık savas abi ve özgün abi
ismail abi 26 mayısta istanbul parktayım ALLAH tan bi mani olmazsa, oradayım sizin gurub ta olucam. deneriz[/QUOTE]
kısmet artık adem kardeşim bende bir problem olmassa oradayım :) sana da bir istanbullu olaraktan çok teşekkür ederim bizleri burada yanlız bırakmadın ayağına sağlık güzel kardeşim
2 araca da maşallah, allah tekerlerine taş değdirmesin.
orhan usta veya cemil kullansa illa ki farkeder ama ne kadar farkedeceğini denenmeden kimse bilemez tabi ki. hayırlısı olsun, nasıl olsa bir daha denenir.
tekrardan maşallah 2 araca da...
kısmet artık adem kardeşim bende bir problem olmassa oradayım :) sana da bir istanbullu olaraktan çok teşekkür ederim bizleri burada yanlız bırakmadın ayağına sağlık güzel kardeşim[/QUOTE]
Bi yanlış anlaşılma var ben oraya ankara ekibinin yanında yer almak için gelmiştim.
Masallah araçlara ve sürücülere. Stock 2.5 wrx'mle toz yutmaya gelecektim ama olmadı :)
Adem, bu bir ekip mucadelesi yada sehirlerarasi deneme miydi? Aracin istanbul un sayili garage larindan Pasaoglu Garage dan cikmadi mi? Ankara ekibini desteklemen neyi degistirecek? Ankara da cok hizli otomobiller zaten var, korhan in, ilker abinin,ismail abinin,ayhan abinin,utku nun hazirladigi. Destege ihtiyaclari oldugunu zannetmem.
Herkez mami kullanmis dio ama izlesene linkindeki video da ismail abi kullaniyor arabayi :s yoksa kenan mami abiye mi baba yeter bu kadar diyor ?
edit............
Araçlara maşallah... 1-2 deneme için günlerce uykusuz kalıp araba hazırlamışsınız hepinizi tebrik ederim eski günlerimi hatırlattı :) 26 Mayıs zevkli olacak gibi :D