banada öyle geldi :icon_tup:
Printable View
maşşallah uc sti ye çok iddalı gidiyor nazar değmesin
yok lan şimdi baktımda mami abiymiş :D
Istanbulun kizlari Ankaranin oglanlarina 3 gomlek büyük gelmiş. Emegi gecenlerin eline koluna saglik.
maşallah UC ye bizi ankarada 30R lı ayarı tam olmayan evo9 u geçtiklerinde çok mutlu olmuşlardı bu işte geçmekte var geçilmekte...
ahh BTU ahh nerelerdesinn..:)
cok hızlı bı geceymıs anlasılan orda olup ızlemek wardı keske kısmet masAllah araclara kesenıze bereket..:icon_tup:
110-120 lira maliyetli arabayı 50 liraya alıp 10 lira motora yapıp kosturmak hazırcılıktan baska bısı degil.. hayırlı işler, bol guneşler..
maşallah her ikisinede ,iyi yürüyen araçların subaru olmasına çok sevindim.
diyorum size bırakın bu işleri harcadığınız parayla güzel bağı bahçesi olan bi ev alın organik tarıma yönelin huzur bulun :D bakın bana :D
açıkçası ben bazı şeylere anlam veremedim.
Tamamen objektif yorumumu yapıcam Cenk Abiye de söyledim geldiğinde
Ben Cemil i tanımıyodum, o gece tanıştım. İzleni zaten senelerdir tanırım. Benimde nasıl bir yapıda olduğumu bilir.
1) Buraya daha gelinmeden aynen şunu yazdınız. ''GGN UC yi geçer, geri kalan kanatlılara da 20g yeter''. Biz burda bütün arabaları çok merak ettiğimiz 20g li araba için hazırladık. Daha sonra burda benim turbom 20g, bana denk turbolarda ne varsa onlarla deniyim dedi. Olabilir haklıdırda zaten 35 lerle boy ölçüşücek bi durumu yok ama kilitlenen konuda yazdığınız o mesajın yersiz olduğunu belirtmek için söylüyorum.
2) Her anlamda kafası rahat olsun diye Cemil ile defalarca konuştum. Cemil arabasını çok yormak istemedi ki haklı eyvallah 40 kere deneme yapıcak hali yok. Ona dedim ki 3 3 deneyin, 2 denemede 4 kişi ile denemiş olursun dedim. Hatta deneme sonrası çocuğu gişelerden geçirmişler çatalcaya doğru devam etmişler, izlen e telefonda dönün siz gerek yok denediniz geçtiniz, dönüş yolunda da denersiniz yol boş dedim Yazdıklarımda 1 harf hatası var ise izlen söylesin. Erken basma olmaz kumpas olmaz diye. Ben misafirim ben basiyim korna ya adaletli olurum dedi. OK dedik sorun yok. Erken basan olursa basmam dedi onada merak etme dedim. Cemil gelsin yazsın kumpas mumpas olmuşmu. Arabası çok da iyi yürüdü. Hatta deneme sonrası bizden gelip şu arabanın bi turbosuna bakalım diyen arkadaşlarımız oldu yakıt varmış biz bilmiyoduk koymadık diyen oldu ki ben Orhan a (ki tanımıyorum sadece ismen tanırdım, Cenk Abi nin yanında tanıştım çok da efendi birisiydi) abi dedim sen takma bu lafları. Kusura bakma dedim. Sonuçta yarışıcaksan yarışmaya geliyosan hazır geliceksin bahanesi olmaz bu işin. He bizimkilerinde haklı olduğu yer varmı? Evet var aslında biz 30R lıları değil, önceki konuda atar yapılan UC haric bütün kanatlılar ı çıkarıcaktık karşısına bu yüzden 30 lular yakıt makıt hiçbişey koymadı 1 ay önce ne ise öle geldiler evlerinden.
3) İzlen kimlerle denicem dedi. Dedim ki sana talip çok çünkü bizim 20g liye hazırladıklarımız ile denemeyince siz herkes sana kaldı dedim. İzlene de aynı şeyi söyledim. 3 er li deneyin az denemede çok araba ile denersin dedim. İzlen de zaten 4-5 kereden fazla basmak istemediğini söyledi bana. Yola çıkıldı denendi. Kulağıma gelen 200 den fazla basamadık, önümüze araba çıktı vs gibi laflar oldu. Bende video var, koyarım buraya herkes görür kaçtan kaça basıldığını. Net 250 lere kadar önümüzde çıktılar. Benim videom Black Mamba dan çekildi, 4 te 200 yapıyor Evo ve arkalarından bastık, biz 4 ü bitirip 5 e attık, 5 te gittik hala deniyolardı. GGN yaklaşamadı araya 1.5 araba net girerdi.
Şimdi deniyorki dönüşte neden denenmedi diye. Kusura bakmasın kimse de 2 kere denemiş ikisinde de geçmiş. Bunun iyi süremedi diye bahanesi olurmu? İzlen çok iyi biliyor STI ı madem daha iyi sürücü vardı neden o kullanmadı? Bir araba ile 1 kere denenir, 2 de değil. Farzedelim UC de Boost Solenoid var basınç açamıyo, hazırlamış arabayı gelmiş geçmiş. GGN de EVC 6 var basınç açsın geçsin. Olurmu öle şey yarışa geliyorsun 500km den o arabayı kırılmazsa onun ..... diyerek çıkarıcan otobana. Yoksa böle tartışmalar çıkar.
Draglarda 2 kere yenilince şöför değiştirip bidaha denicez diyebiliyomu kimse?? Emin olun GGN UC yi 2 kere deneyip geçseydi bizim şöför iyi değil değişicez demezdik (ki gerçekten şöförden dolayı kaybetmiş bile olsak) Denendi geçildi GGN. Doğrusu tebrik etmek birdahakine bu bir hata ile bu hatadan ders alıp daha belki farklı bir basınç, daha farklı bir şöför ile denersiniz.
2 kereden sonra neden denenmedi? Neden denesin? Neden yorsun arabasını? Adam zaten limitine getirmiş aracını GGN düzgün sürülene kadar denemek zorunda değilki? Ayrıca gene söylüyorum İzlen fazla denemek istemediğini baştan söylemişti, 2 kere UC ile denedi, 2-3 kere Evo ile denedi, S3 ile denicekti, UC yi geçseydi. Zaten İzlen bu kadar denemek istemediğini arabasını o kadar yormak istemediğini söyledi neden bi anda 2 kerenin üstüne daha hala aynı araba ile denemek istesin? İzlen yalanım var ise söyle, ben sana 3 er 3 er deneyin dediğimde sen beni yanlış anladın. Ben sana 3 araba yanyana deneyin demiştim sen bir araba ile 3 kez deneme olarak anladın ve dedin ki yok abi 3 kere 3 kere olmaz dedin bende sana yok yanlış anladın 3 araba 3 araba dene 2-3 denemede herkesle denemiş olursun dedim sende evet abi ok demedin mi? Daha yarışa çıkmadan izlen zaten bi araba ile 3 kere denemek istemedi.
Ankaraya davet etme konusuna da pek katılmıyorum, geçilen taraf siz olduğunuz için tekrar arabanızı yapıp denemek istiyorsanız getirirsiniz. İşmail Abi seve seve tekrar dener. Gelip geçersenizde emin olun arabasını hazırlar bu sefer o gelir oraya ama geçtiği bir araba ile tekrar denemek için onun yanına gitmesi bence yanlış.
Ben geri döndüğüm zmaan Cenk Abi bana ''orhanı kızdırmışlar dönücek dedi'' ben sandım biz yokken bu 20g nin turbosuna falan bakalım denmişti ona kızdı sandım. Aklımın ucundan bile geçmedi öle bişeye sinirleniceği. Sanki İstanbul kumpas yaptı teşkilata getirdi gibi düşünmüş ben onu yorgunluk belki denemede gerçekten GGN nin geçiliceğini düşündüğünden geçilince kızdı, belki izlen süremedi diye kızdı eminimki kendince haklı bir sebebi vardır ama İstanbul hani sanki kahpelik yaptı gibi düşünmesi beni açıkçası üzdü bu sonuçta bize atılmış bir iftira olur gerçekten öle düşünüyosa çünkü gene söylüyorum tanıdığım ve konuştuğum kadarı ile çok düzgün birisi. Aynı şekilde bu yazdıklarımı okursa da beni de sonuçta o bilmiyor Cenk Abiyi senelerdir tanıyorum beni sorar Cenk Abi benim nasıl yalanla dolanla işim olmadığını tamamen objektif yazıcağımı söyler.
Duyduklarım, kulağıma gelenlerden dikkatimi çeken de birşey oldu çok enteresandır, sanki bütün istanbul ggn yi geçseydi ama uc geçilseydi bi sıkıntı olmicaktı. Nedense UC olayına çok takıntı oldu acaba GGN UC yi geçer yazıldığı içinmi böle oldu yoksa ikiside 2.5 STI olduğu için aynı yürüyen aynı motor olduğundan mı UC nin geçmesi bu kadar tartışma çıkardı bilemiyorum ama dikkatimi çekti sadece.
Bence müsait bir zamanda daha önceden haber vererek gelin, misafirperverlikte kusurumuz olduysa kusura bakmasın kimse daha da iyisini yapmaya çalışırız
Adem art niyetle yazicam tabi olm iyi niyetle yazarmiyim ben hic :D ne adamsin ya ne okuyosan onu anlatiyo o yazim kankacim birak paranoyakligi :) bide gece ben tarafsizim dedin simdi angarali olmussun hayirli isler bol gunesler