Biraz gülmesek mi :)

Thread: Biraz gülmesek mi :)

1. wekoo's Avatar

wekoo said:
    adam tilt olmuştur aaaa
    gariban 106 gti....

2. serhatayasli's Avatar

serhatayasli said:
    inanmış...

3. Mr.K's Avatar

Mr.K said:
    mustang fena uyuz olmuştur
    - K -

________
    Dr.Ecu

4. GokhanE.'s Avatar

GokhanE. said:
    Quote Originally Posted by serhatayasli View Post
    inanmış...
    ağzına sağlık
    Quote Originally Posted by Eray Yümsel View Post
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

5. Gko said:
    niye poloyu ezici yorumlar yapılmıs anlamadım. videoda mustang Gt yazıyo ama gt'nin tamponları öle mi ?

mustang 4.0 olabilir yani tank gibi araba. sonucta deneme olmasada eglenceli bi video
    Quote Originally Posted by Berk007 View Post
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

6. Sezgin's Avatar

Sezgin said:
    Quote Originally Posted by Gko View Post
    niye poloyu ezici yorumlar yapılmıs anlamadım. videoda mustang Gt yazıyo ama gt'nin tamponları öle mi ?

mustang 4.0 olabilir yani tank gibi araba. sonucta deneme olmasada eglenceli bi video
    O araç GT değilse. V6 305 Hp.
    Ayrıca videodaki GTI, stage 2. Forumların bır cogunda 285 Hp olduğu yazılıyor.

Bu değerlere bakarsak video gayet orjinal. Yorum yapan diğer arkadaşların fikirlerini bu ölçüde dinlemek isterim.

7. izo's Avatar

izo said:
    mustang 2 egzoz cikisi ve jantlardan gordugum kadariyla gt. ama eski 4.6 motor var ustunde, 300hp.

stage 2 polo gti ne zmn 285 hp olmus? stage 3 300, stage 400 gidiyor heralde...

mustanglerde son disli ve diferensiyel oranlari otobanda konforlu surus saglamasi icin uzun tutuluyor. 220 km den sonra duvara carpmis gibi oluyor bu yuzden de...
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

8. Sezgin's Avatar

Sezgin said:
    Quote Originally Posted by izo View Post
    mustang 2 egzoz cikisi ve jantlardan gordugum kadariyla gt. ama eski 4.6 motor var ustunde, 300hp.

stage 2 polo gti ne zmn 285 hp olmus? stage 3 300, stage 400 gidiyor heralde...

mustanglerde son disli ve diferensiyel oranlari otobanda konforlu surus saglamasi icin uzun tutuluyor. 220 km den sonra duvara carpmis gibi oluyor bu yuzden de...
    Elemanın biri DBS Polo gti demiş. Sanırım sahibi Foruma üye. Gorurse bir yorum yapacaktır. EcuFast Yazılımlıymış araç.

9. MOzen said:
    Edit; TSI Candır
    Edit 2; GTI hey heyde hey hey
    Edit 3; Çok yakmıştır bu.

10. KMR2-GT's Avatar

KMR2-GT said:
    adana mersın yolu harbıden mustang gt kendılerı

11. CeM öZeR's Avatar

CeM öZeR said:
    Vayyyyy argadaş ne yorum dönmüş beee Videodaki kişi Hüsnü abimiz.. Foruma üye (Rabbit33) ve Mersinde ikamet ediyor. Araç Evotech stage 2 235 hp civarı bir polo gti... Tek kapı,cam tavan olmayan beyaz renk, 33 plaka Videodaki araçta Mustang GT... Hüsnü abi tebrik ediyorum hacime karşı adalet sağlanmış
    Vw Cc & Mk 5 Gti

12. Firat.M3's Avatar

Firat.M3 said:
    Quote Originally Posted by CeM öZeR View Post
    Vayyyyy argadaş ne yorum dönmüş beee Videodaki kişi Hüsnü Salih Şıhman. Hüsnü abimiz.. Foruma üye (Rabbit33) ve Mersinde ikamet ediyor. Araç Evotech stage 2 235 hp civarı bir polo gti... Tek kapı,cam tavan olmayan beyaz renk, 33 TV plaka Videodaki araçta Mustang GT... Hüsnü abi tebrik ediyorum hacime karşı adalet sağlanmış
    cem husnuye soyliym ikametgah da yollasin o kadar detay vermesen iyiydi

Video ceken biziz, yolda tesadufen cekilmis bir video deneme falan degil. Bu video normalde kadran cekmek icin cekilmisti ama kadraja mustang takilinca boyle oldu. Bu video sadece kapali grupta kendi aramizda izlemek icin hazirlanmisti fakat video public olunca aramalarda cikmis.
    M. The most powerful letter in the world.

13. blackjack's Avatar

blackjack said:
    ah mustang ah ))

14. Rabbit33's Avatar

Rabbit33 said:
    Arkadaşlar araç benim,evotech safe bi yazılım var 220 hp civarı fazlası yoktur ,tamamen eğlence amacıyla yaptım videoyu tesadüf kameraya takıldı otobanda 260lara cıktım arkamda yol verdiğim halde cidden geçemedi 1-2 dk o şekide gitti video baya uzun 20dk o yuzden kestim,3-4boy arkamdan ayrılmadı geçemedi de, 5 vites otm verdiği hantallık ve ağırlıktan dolayı olsa gerek ben de anlamadım kenarında GT yazıyodu 2009-2010 model sanırım , herneyse videoyu koymak istemedim tech'e ,kendi kapalı facebook grubumuzda paylastım ,ama bi şekilde yotubedan biri indirip facete a yayılmış araç sahibi Mersinde yada tech te de olabilir hoş olmaz diye düşünüyorum yanlış anlaşılır, yorum yapmadım paylaşmadım da , sağolsun (pro ceed ) nickli arkadaşımız paylaşmış ,benim aracımı da Serdarın DBS zannetmişler keşke o olsa serdarın aracı beni 3-4 boy geçiyor Mustang i ağlatırdı

15. Turbo1's Avatar

Turbo1 said:
    bu videodaki mustang ın son hızı limitli ve 240km/h üzerine çıkamayan versiyonu. geçilmesi normal.
    mustang lerde 3 tip var 240,260,280 kadranlı.
    Turbo Rider
    Yamaha 1000r

16. slowmotion's Avatar

slowmotion said:
    Quote Originally Posted by ErayCerit View Post
    Yol adana-mersin otoyolu Polo kimin bilmiyorum ama Mustang eski belediye başkanı Aytaç Durağın oğlunun arabası
    aynen hayret gökhan pek otobana düşmezdi ama
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

17. Eworen's Avatar

Eworen said:

Video da başlığı görür görmez tahmin etmiştim olanı biteni
    Çünkü yolda bu tarz şeyler çok başıma geliyor yazmışımdır daha önce çok kez
    Bu ne lan polo çekil önümden tarzı hareketlerden sonra genelde rezil olunuyor

eğlenceli video olmuş elinize sağlık..

18. erhann's Avatar

erhann said:
    Desifre olmusuz

19. Rabbit33's Avatar

Rabbit33 said:
    Quote Originally Posted by erhann View Post
    Desifre olmusuz
    Sorma Reiss