Printable View
Alıntı: fussy Nickli Üyeden Alıntı Yönetmen ve başrol oyuncusu çok başarılı olunca kaliteli bi iş çıkmış ortaya. Tebrikler :icon_tup: saygilar :)
Alıntı: B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel ve başarılı video olmuş son zamanlarda tekdüze fastfood videolar izlemekten sıkılmıştık. sevindim begenmenize selamlar. :)
Alıntı: tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Son zamanlarda izlediğim en kaliteli videolardan biri :) Herşey dört dörtlük :) cok sagolun selamlar.
Alıntı: golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı kesinlikle mükemmel olmuş ellerinize sağlık,aracada kocaman maşallah tesekkurler :)
Alıntı: 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Çok güzeldi ,ellerinize sağlık, maşallah araca cok sagolun :)
Alıntı: turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Video 10 numara olmus. sagolasin tesekkurler.
Alıntı: Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Olmuş,güzel olmuş. sagolun. :)
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Harika olmuş elinize sağlık :) saygilar :)
Alıntı: emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Cok guzel bi cekim olmus cok beyendim :) Sarki olarak keske standartlar disinda bisey secseydiniz ne bileyim kulagima hos geldi sevdim uyguladik :)
otomobil zaten mükemmel Allah sahibine bağışlasın Çekimi yapan arkadaş ise profesyonel ve alkışlanacak bir iş çıkarmış tebrik ederim
Alıntı: blackjack Nickli Üyeden Alıntı otomobil zaten mükemmel Allah sahibine bağışlasın Çekimi yapan arkadaş ise profesyonel ve alkışlanacak bir iş çıkarmış tebrik ederim tesekkurler :)
video gercekten çok kaliteli tabiki araçta öyle Maşallah diyelim
Alıntı: fevzi Nickli Üyeden Alıntı video gercekten çok kaliteli tabiki araçta öyle Maşallah diyelim tesekkurler fevzi.