Maşallah açıkca ortada herşey elinize sağlk:)
Printable View
Maşallah açıkca ortada herşey elinize sağlk:)
Ali Mami makinen hızlandırılmış film çekmiş :)
Gariban gormesin
NG gerçekten çok hızlı... Emeği geçen vaktini ve parasını harcayan tüm kişilere helal olsun. Şuanki haline en iyi yakışıcak araç bence bir e92 m3 denemesi olur... =)
Maşallah 2sinede...
abi maşallah çok iyi yaaa fark zaten bariz belli de senin rakibin cidden 350+ turbo 4 çekerler cupralar vs. boşa benzin yakma artık atmolarla :)
Tebrikler mamicim gercekten nefis masallah
Valla benim yeniden piston almam gerekiyor yarin 11 sikistirma oranimla 170 cikarrsam nemutlu bana
ben turbo kategorisindeki yerimi mami baskana devredebilirim boylelikle ng bir ust lige ciktigi icin diger belli basli araclarla kafaya oynariz ng psikoloji bozmaya devam ediyo :)) maasallah reiss stage2 cupra denemesi istiyoruz
Turbo buyuttugun zaman :))))
Şaka bir yana debriyajimi değiştim. Rodaj yapiyorum. Sökük olmayan her araba ile denerim :)
haa maşallah, devir bozukmuş sanırsam. km.den bakarsak iki hızlanma arasında 10-15 km gibi bir fark gözüküyor..
ciddi deger,emeginize saglık
Ng her gun daha hizli olmaya basladi masallah.;)
21. saniyede durdururarak ilerlettim. üsttekinde 75 gibi bir hızla basmasına rağmen geride kalıyor, ciddi hızlanmış
Hay Maşallah be :)
rakip bulamayıp kendi kendiyle yarışan tek araç yok böyle birşey maşallah tütütütü :)
Ali' den kareler
hacı bir klipte bana cekermısin:D:D:D:D
vay babeyin şarap çanaaaa :D
Maşallah Mami abi. Gaddar olmuş araç :)