Boracim su bizim videolarida koyda seyredelim cicegim
Printable View
Boracim su bizim videolarida koyda seyredelim cicegim
Yavrum 170 e kadar yuruyup bi de utanmadan video mu koy diyorsun? Hani 220 ye kadar yuruyecektik? Hemen gel otobana cikalim 220 ye kadar yuruyelim videolar benden konulu gelsin. Sen yapma bari :)
Sert yok bora kardesim benim o arabada emegimiz cok tr nin en hizli s2000 imasallah
Kankacim bilirsin bu arabayla cok ugrastin cok emek verdin o yuzden sen yapma bari diyorum :) yoksa biliyosun nirmalde 220 ye kadar deneyelim abi diyenlerle bile denemiyorum ama senin yerin ayri ;)
Vay vay vay benim RED'im noolmus bole,masallah
masallah bora. seklını gıdısınden ayrı-cok sevıorum orası ayrı :D
100-200 11sn cıvarı heralde. benım 3.vıtes 99-199 ıle aynı sanırım :D deneyelım bı ara benle de :):)
Hah bi racing motor kalmisti denemedigim o da geldi hosgeldi :D
Imkanlarin el verdigi kadar biseyler yapmaya calisiyorum ben gecerim idda da yapmadim ama 3 samimi arkadas olarak 3 stup arabamiz olucak allah izin verirse
200-300 hp 300-400 hp 400-500 arasi stup biz bu isten zevk aliyoruz gecme gecilme derdimiz yok dedigim gibi imkanlar el verdikce
Ornek devranin astra f.e typer gecemessen suanda pistonlu eksantrkli ile rahat yuruyor vs£
reis bizim 240 a kadar yurudugumuz videolar var 220 yi bosver :) vaktin olursa koyrsan sevinirm aramizda gecme gecilme olmadi hicbirzaman beni gecen adamin videosunu ben kendim koydum foruma :) ama ugrastik emek ve zaman harcadik bosuna gitmesin ikimizde farkli setuplarin araclariyiz seviyorum seni adamsin sozunu tuttun yanima kadar geldin denememizi yaptik kalbimi kazandin :)
Denemelr bitti evin yolunu tuttuk
Devo astra yine sasirtmadi ;)
Neyini sairtmadi kardes ?? Kendi arabasiyla gecildi ayni arabadan 2 tane yapmissiniz 41 U gecildi videosuda var selamlar