basınç saatine ne oldu. ekstra mı takacaksın. bitanesi yetmiyo herhal :P :D
Printable View
basınç saatine ne oldu. ekstra mı takacaksın. bitanesi yetmiyo herhal :P :D
konuyu baştan sona okudum. yanlış anlaşılmalardan ortam gerilmiş.
denemeler tekrarlanırsa kimse rahatsız olmaz.
bu ara denemeler saat kaçta yapılacak.
opel olmasi gerektigi gibi
bilen olmadigindan inanamiyor millet
sagolsun devran hocaligi.ustlendi ogretiyor yavastan
Maşallah Devo, bıkmadan sıkılmadan denemelere devam :)
maşallah astraya
bilader o çöp dediğin araba 100 bin tl lik araçların içinden geçiyor ucuz arabaya geçilmeyi çekemiorsanız yarışmayacaksınız adamın aracına hakaret edemessin kenara çekilip izleyeceksin adam sizin gibi baba parasıyla yapmadı o aracı emek var o araçta. tabi siz bunun zevkini hiçbir zaman tadamıyacaksınız o ayrı
devran sende başladın benim yaşadıklarımı yaşamaya ben bu yüzden bıraktım bu piyasayı inşallah sende bu muhabbetlerden dolayı soğumassın bu işlerden al sende bir motor benim gibi uzaktan kumandalı araç gibi oyna herkezle :))))))))))
Denemeler yapildi hepsinin masallahi vardi. Yanlis anlasilmalar cozuldu tatliya baglandi. Bu sefer 2. Beyaz gsi mc de birakildi :)
Sen kimin parayi nerden kazandigini biliyo musun maliyeci misin ??
Arabayi yaptigi zaman aldgi keyfi nereden biliceksin kahya misin ?
Kaldiki babasinin parasi varsa sana ne istedgi gibi harcar yapar bende bu muhabbete tutuluyorum baba parasi ile yapilan arabada emek olmuyo mu
Birakin bu fakir edebiyatini
Guzel geceydi herkeze tesekkurler
Selcuk (ek648) arabadan indik tesekkur bile edemedim telefon trafigi bide senin arkadaslarin yanindaydi felan ksr bakma
Tatlıya bağlanıp anlaşmazlıkların çözülmesi güzel olmuş. Maşallah araçlara. Sonuç ne oldu peki? Gsi önde mi öndeyse kaç boy?
Gelen herkezin ayagina saglik herkeze tesekkurler aynen arabami mc te biraktim heralde bu seferde hayalet astra gelip denememistir :D daha oncesindede dedigimiz gibi daha benim hazir olmayan aracim bagajdaki malzemeleri ile gelenlere gosterildi artik kimsenin kafasinda soru isareti kalmamistir. Guzel geceydi denemeler tahmin ettigimiz gibiydi devo astrayla cdu cooperu 4 boy gibi gecti ayf tts ilede 200 e kadar yanyana gidebiliyor uzun gitmelerinde tts 3-4 boy aciyor.
Gordugum kadariyla kirmizi golf r ile 200 e kadar basabildiler onlerine araba cikti daha sonrasinda devranin egzos kopunca deneme sanslari olmadi tekrar gelen herkeze tesekkurler.
Tum araclara masallah tatliya baglanmasina sevindim tts dgl ama normal tt araba cdu cok hizli gercekten astra da aynen ole gecmis olsun devo egzozuna ;)
güzel zevkli bi geceydi gelen herkesin ayagına saglık.ortada bir hayalet araba olmadıgını herkes görmüş oldu kimsenin kafasında soru işareti kalmadı.şimdi gebze tayfasına yani bize sahtekar yalancı DİYENLER bi özür dileseler iyi olur bence.Cdu nun sahibi kendide söyledi net 4 boy devran geçiyor.ayf de devranı o kadar geçiyor.Maşallah araclarınıza.Artık 1 barlı astramız(TM) de çıkınca ayfnin ifadesinide onunla alıcaz. :) Ayağınıza sağlık.
Ulan uyuyakalmışım yaa. Bunu kabul etmiyorum hadi bidaha deneyin ben de gelicem :D