bende gecenin köründe kalktım , kim ne yapmış diye bakim dedim konu tatlıya baglanmış.
Printable View
bende gecenin köründe kalktım , kim ne yapmış diye bakim dedim konu tatlıya baglanmış.
Astrayı çöp diye aşağılarsın ama cenazeni çöp arabası kaldırır ;)
Maşallah Astraya çöpün geri dönüşüm gücünü kullanarak geçti herhalde :p
Bir musubet bin nasihattan yeğdir demişler...
dilimizde tüy bitti arabada turbo yok dedik, inandıramadık arkadaş...
Gerçekten ayıp oldu biraz sahtekar ve yalancı kelimeleri...
neyse tatlıya bağlanması güzel,
videoları bekliyoruz :)
Helen herkeze teşekkürler gebze tayfasının kimseye sıkıntı yaratmayacagını yalan la dolanda işinin olmayacını anlamışlardır
güzel denemeler oldu video çeken herkez bi konu altında paylaşabilir
orçunnn olum durmadan gebze diyosun artık ilçe olduk . DARICA tayfası desene
iki aracada maşallah kazasız belasız inş
gelen herkesin ayagina saglik konu tatliya baglandi gurkan net 4 boy gecildigini kabul etti yalniz su gereksiz muhabbetlere devam etmek yersiz iki uc yorum bu muhabbetlere geldi ayrica o baba parasiyla araba yapan diyen arkadas kendi arabami yaparken babamdan tek kurus almadim bizim gordugumuz terbiyede zevk icin babadan para alinmaz kendi alin terim ve emegim var bos konusup surda ortaligi alevlendirme madem bu isleri biraktin niye yorum yapiyorsun son olarakta devranla denedigimizde devran 180 e kadar tutundu sora actim yanlisim varsa solesin hatta kendiside denemeden sonra soyledi sohbette ve aracim tts degil tt tkrr gelen herkesin ayagina saglik bahsedilen aracida gordum ben turbo fln daha hazir degildi bn kendm gordum intercooler borulsri bagli degil ve parcalari bagajinda duruyordu yalan yok.
Olayın sonunda tatlıya bağlanması en iyi sonuç olmuş. Bütün deneyen araçlara maşallah. Gsı etkileyici. Kazasız belasız ..
20 yaşında efsaneye maşallah.D
ttnın specleri neler oem turbomu,
Herkesin ayağına sağlık tatlıya bağlandı sohbet muhabbet keyifliydi tam araçlarada maşallah
Gsiların birinin motorunda turbo birinin bagajında :D
beyler ayaginiza saglik geldiniz gorustuk denedik sonuca bagladik yuzyuze gorusunce hersey daha farkli oluyo..aslinda bu forumda kotu insan yok sadece gecilmeyi hazmedemiyo insan ama kimse gecilmez degil bunu herkes biliyo arayi kizistiran gercekle alakasiz kelimeler yazilinca kinu buralara geldi bu forumda deneme yaptgm herkesle can ciger olmusumdur ben ve benim cevremde ki arkadaslarimin bile benim konumda yalan soylemesine izin vermem bu boyle biline
birkan sende kardesinde guzel insanlarsiniz aslinda forum harici herzaman gorusurz
tt nin maasallahi var ben deneme yaparken specleri bilmiyordum 180 den sonra onume cikmaya baslayinca bozuldum acikcasi :)) sonra atasehirde specleri ogrenince yuregime su serpildi 360hp civari bir araca tutunmak her babayigidin harci degil cumlemize allah kaza bela gostermesin
Eyw usta sende oyle ve problem onceden de dedigim gibi gecmek gecilmek degl dost kalabilmek yuzyuze bakiyoruz ve o gece anlasilmazlik kalksin diye golf R olsun kardesim gurkan olsun herkesi getirdim cunku sizdee bizde senin dedigin gibi kotu insanlar degiliz ben atasehirdede dedim aracin cok guzel yuruyor diye masalllah kazasiz belasiz
Evet uzerındekı turbo ve gucune gore cok ıyı gıtmıssın. maşallah tekrardan.
devran eksoz nasıl koptu
maşallah tüm araçlara....:)