Senin yapmış olduğun açıklama mesajı saati 12:15 benim yazdığım mesaj sabah. Senin açıklama mesajından sonra ben çöp'le ilgili mesajımı yazmış olsaydım haklısın derdim. Yazdığım mesaja hiddetle cevap vermesen şuanda bunları yazıyor olmazdık zaten.
Printable View
beni burda bilen bilir ben böle şeyler yapıcak adam değilim ama insanın siniri oynuyoo bi yerden sonra ÇÖP kelimesi yanlıştı bi daha yazıyorum geçmeyi hazmediğim felan yok rollinge çıkanlar çok iyi bilir beni geçmek geçilmek gibi derdimde yok arabayı niye söktüm onuda söyleyim amg olsa altımda onuda sökerim bu fark etmiyoo inş. herkes anlamıştır
ciğerim bırakacaksınız ozaman milletin aracını hakir görmeyi sonra elin 10000 tl lik aracı gelir içinizden geçer ben yapılan küçümsemeye karşıyım bane kimin parasını yersen ye istersen esrar sat ama kimsenin aracını küçük görmeki demesinler babadan para görmüş adam olduğunu sanıyor diye ;)
dostum ben yazıdan alıntı yaparak arkadaşa cevap yazdım herkez niye üstüne alındı anlamadım adamın aracına hakaret etmiş yok ortadan ikiye ayrılır falan filan diye bende ona cevap verdim devranı burada tanıyanlar bilirki asla yalan söyleyecek birisi değil tatlıya bağlandıysa ne mutlu size ben lafımı söylerken arkadaşın lafına istinaden söyledim kimse üstüne alınmasın.
iste sen babadan para goruyormuyuz gormuyor muyuz onu bilmiyorsun bilmedigin haldr yorum yapiyorsun ayrica kimsenin hakir gordugu yok dun gecede konustuk gurkan para harciyoda devran para dokmemismi aracina yaptigi altyapi o ararabaya minumum 5000lira sen gelmis muhabbeti zengin fakir muhabbetine donduruyorsun olayi cozduk dedikce herkesin durumu neyse arabasina onu yapar zenginligini fakirligini yorumlamak ne bana sen sana ne baskasina duser biz olayi cozduk diyoruz hala bole yorumlar yapiliyo gurkanin siniri gerginligide o yoksa cocuk gecildigini kabul ediyor
yahu tamam ben sadece adamın devranın arabasına çöp dediği için bozuldum arkadaş lafını istemeden söylediğini kabul etti bende arkadaşın kişiliğini yanlış anladığımı kabul ettim uzatmanın bir anlamı yok paranın nerden geldiği çok önemli değil önemli olan emeğe saygıdır ama kasten adamın arabasına çöp denirse emeğe saygı kalmaz başka gözle görülür ben bunu demek istedim.