Cem den bahsedıyorum, dd verılerınle kıyasla aradakı farkı dusun bıraz aktarma ve hafıflık avantajınıda goz onune al. Ayarlarız merakın gıder ama bu ısler oole bıanlık gazla olmaz sakin.
Printable View
Cem den bahsedıyorum, dd verılerınle kıyasla aradakı farkı dusun bıraz aktarma ve hafıflık avantajınıda goz onune al. Ayarlarız merakın gıder ama bu ısler oole bıanlık gazla olmaz sakin.
anlamadı, anlamayacak arkadaş ben pes ediyorum :D
Simdi ben devranida tanimam diger kisileride oraya o gece iki golf R la denemeye geldim biri alptugnun araci digeride irfanin kirmizi golf R ve konuda tt ile denerdim diye muhabbet gecmis ya donus yolunda alptug sahittir yazssin burdan alptug ile tam denicekken bitane gsi vardi hangisi kimin arabasi bilmem yine ama 3-4 defa gel gel diye isaret ettim hatta soforude biyikli bir arkadasti ama hanginiz orcun hanginiz devran bilmem arabalarida tanimam etmem ve o arkadas okadar isaret etmeme ragmen gelmedi ayni sekilde alptugda dun gece denemedi haliyle ben birtek kirmizi golf r ile denedim bos muhabbet dondurmeyin burda .arabalari ne icin yapiyorz deneyip gorup kisas almak icin gecsem nolur gecmesem nolur yani,yalan konusmanin geregi yok rica ediyorum burdanda alptug yazssin konuya bakalim o araca gel deniyelim diye isaret etmis miyim etmemismiyim sora bekledik tt gelmedi fln olayi olmasin.
bak kardeşim ortada bi yanlış anlama ve iftira var sen bunu hala anlamak istemiyorsun akşam cıkın gelin kafanızdaki soru işaretlerinin cevabını verelim sonrada cıkalım sabaha kadar deneyelim.ama hala böyle sahtekarlık felan diye yazma!!bizde öyle kaşarlıklar olmaz bizi tanımıyorsun.tanıyınca cok pişman olacaksın emin ol.ve senden isteğim gerçeği kendi gözlerinle gördüğün zaman buraya konu açıp hepimizde özür dileyeceksin.senin karşında çocuk yok kimseyi eğlendirmeye de kimsenin iftiralarını yemeye de zorunluluğumuz yok.oki? akşam bekliyoruz telefonlaşırız.
akşam bahanesiz tekrar deneyin olsun bitsin :)
kanka ben senınle bılerek denemedım hatta yolda özgun u aradım arıza ısıgı yaktı araba kotu gıdıyor dıye sıkıntı yok ztn senınle her zman denerız ben sag serıt e gectım sen astra nın yanına gıttın ben denıceksınız sandm ama ole kaldı hangı astra plakasına dıkkat etmedım
Gebze tayfası ya beni arayın 05322356256
Orcun tel benim
dostum ben seni tanimam hatta ben yanastim yanina simsiyah camdan icini goremedigim icin denemek istemiyo heralde diye uzadim oraya gelme amacim belliydi ama diyorumya aksam gel sekerpinar giselerde bulusalim deneyeleim meraklari giderelim sen bari digerleri gibi cikma
Tesekkut ederim kardesim eyw ben haberini aldim senin umarim burdan su bos muhabbet eden arkadaslar cevabini almistir hic bir zaman bole muhabbelere girmedim ama bole yalan konusulunca gelemiyorum ben dun gece bircokkez o arkadasa gel isareti yapmama ragmen yanasmadi ve sora gazlayip devam etti
Simdi biz mirkelama gittigimiZde kac adet astra vardi bi sayin hele.
Bir tane plakasiz
Biri u plaka
Dieride rodajda dediginiz. Dv mi dt mi o arkadasinki tamponsuz olan ?
2 adet mi 3 adet mi, iyi dusunun ? Ekstra 1 kisi ile araba 4 boy geri gitmez. Gidersede baska seylerden oturu gider ;)
2 tane astra var kardes bide sen 3 deyip polemik yapma plakasi kapali olan tm astra kapali olmasinin sebebide hgs olmamasi arac atasehirdeyken tm plakali ve acikti bu kadar basit + ben sizden 5 dk sonra ciktim yola cunku arabam rodajda 100 bile gecmedim buyrun gelin gorun diyorum