Wiz Khalifa - Work Hard Play Hard
Printable View
çok keyifli eline sağlık:)
Maşallah zaten takipçinim abi :) bu arada niyeyse s2000 videolarından beyaz transitler eksik olmuyor ? :D
canım sıkıldı :)
maşallah Kemal Kazasız belasız :)
butun videolarını youtube'da eklediğin gibi izliyodum zaten :D foruma üye oldugunu bılmıyodum(tahmin ediyodum) ben :D maşallah : ) sonra senden corvetin videolarını vs buldum oda efsane :) geçen gun gordum vetteyi ykoyde ztn attıra attıra gidiyodu :D
gözümüz gönlümüz açıldı :D Maşallah
Severek izliyorum videoları :) Maşallah :)
İzlemesi keyifli videolar , kazasız belasız.
Maşallah aracın hakkını veriyorsunuz çok da keyifli izlerken skılmadım :D ama o e34 videosunu anlayamadım ? :D
bence kardeşim sen sayfa filan aç yorumlar fenalar da :D
Bu arada maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah maşallah, severek takip ederim :)
youtube'da takipçinim valla bende :D aksiyonlu ve kaliteli çekim videolar her zaman keyif veriyor
çok keyifli maşallah.. arabanın hakkını vermek bu olsa gerek :)
Aha, bildiğimiz Bodrum burası. :D
Yalıkavak taraflarına da bekleriz. :)
Sizi de İnstagram, YouTube, Facebook, Twitter'dan takip ediyorum(diğer takip ettiklerim de şu sosyal ağları kullansalar ne güzel olacak. :) )
O değilde; I'm Diffrent videosunda müziğin sesi çok ön planda olmuş, biraz arabada çalan müzik, birazda yanlarken kameranın sarsılmasıyla sesler çok karışmış.
sezonu açmışsın keyfle izledim özlemişiz :) çarşı içindede plakanın hakkını verdin ama dikkatten kaçmadı 1.58de :D kazasız belasız düz gidenin varexi bozulsun
Keyifli videolar olmuş, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
S2000 boyle kullanilir. :) Masallah.
masallah aranıza alah kaza bela vermesin
caktırmadan bak pampa ahahahahha :) :)