BORKED Nissan 240SX-driftpoging faalt harder dan hard - YouTube
http://img82.imageshack.us/img82/152/imzasazzasasa.jpg
ne yapak gidip jantmı alak adama
SENSİN.
Yani diyor ki, arabanız basmak için yay kesme biçme yaparsanız böyle olur. Bknz;
adam eski amortisörcü hemen anladı yayın kesme olduğunu helal olsun
remaps.tr & Turbo Zone Garage
fatiii Nickli Üyeden Alıntı adam eski amortisörcü hemen anladı yayın kesme olduğunu helal olsun havadaki uçuş şekline bakılıcak olursa sanki kesme değilde soğuk press gibi duruyor
- AOS-
fatiii Nickli Üyeden Alıntı adam eski amortisörcü hemen anladı yayın kesme olduğunu helal olsun O yayın 12 bakla olması lazım 5.5 bakla kalmış. Hortum da geçirmemişler.
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı O yayın 12 bakla olması lazım 5.5 bakla kalmış. Hortum da geçirmemişler. her araçta aynı değildir ezber olmasin 200 sx lerde önler de azdir
Yurdum Yurt Yemekçilik hizmetleri A.ş www.yurdumantalya.com Best car part dealer! DR.ECU/OZ!
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı O yayın 12 bakla olması lazım 5.5 bakla kalmış. Hortum da geçirmemişler. Şakamı yapıyorsun o görüntü de hortum varmı yokmu onu nasıl gördün? Driftle bir alakası da yok videonun mal gibi gelmiş viraja yanlayamadan patlamış
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Şakamı yapıyorsun o görüntü de hortum varmı yokmu onu nasıl gördün? Driftle bir alakası da yok videonun mal gibi gelmiş viraja yanlayamadan patlamış Ya abi iki makara da mı yapamıyoruz ya herkes ciddiye bağlamış.
benimde kuzenim yazmış pardon
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Ya abi iki makara da mı yapamıyoruz ya herkes ciddiye bağlamış. Gayri ciddi bir oramda değiliz çünkü
O yay , coilover yayı. Asıl sorun turşu pilot
www.JDMWORKS.net Blog'um ! http://drifttr.com/
yayı bende fark ettim adam caktırmadan yoluma bakıyım diyo....ama
gariban 106 gti....
acı fıren yapcana gaza bazsa toparlardı dana
Sürücü bildiğin eşşek.
Not Stock I20N Pedal Box Başaran Coil Mud flaps
Yaylar kesikmiş arkadaşa yetmemiş biraz daha basıp kamber açmak istemiş ve başarılı olmuş sanırım.
Ah o fireni bıraksan ne olur sanki
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Bu tip kazalar özellikle kışın çok oluyor. Fren bu gibi durumlarda yanlış
- Bize Her Yer TRABZON
fatiii Nickli Üyeden Alıntı adam eski amortisörcü hemen anladı yayın kesme olduğunu helal olsun hahah ne güldüm ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları