Punsher a kocaman bir maşşallah, Bu yarışta Efe nin rolu cok ama cok büyüktür.Kendisi büyük işler adamıdırNerde paralar ha kocuma.
Punsher a kocaman bir maşşallah, Bu yarışta Efe nin rolu cok ama cok büyüktür.Kendisi büyük işler adamıdırNerde paralar ha kocuma.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Punisher ses net arıtılmış kanka Hizar makinesi gibi![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Maşallah kemalcan punisher çok fena bir canavar Allah esirgesin![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
mami abi sana saygımız herkesin oldugu gibi bizimde var fazlasıylaNG nin ne kadar gittiginide herkes biliyo zaten .akhisara gelir vasıtalar punisherın kapılar vs heryer karbon olucak yakıtta koyucaz.sizde getirin NG yi araçlar teknik kontrolden geçsin 0-400 kalkılsın.yarıstan sonra akhisar düzlügündede rolling yapılsun.sonuçta yarıs bu herkes elinden geleni yapıcak geçmek için.
seni adamlıgından dolayı ayrı seviyorum saygılar reis.
Eyvallah paşam sende benim gibi atmosferik denicek araba bulamıyosun anlıyorum o yüzden yazdım ben bile artık corvette / evo / subaru ile deniyorumo yüzden senin sıkıntını en çok ben anlarım ha şuna inan eğer geçilirsemde en azından en hızlısına geçildim derim olur biter
![]()
Güzel bir sistem olmuş başa baş eğlenceli ,sesler zaten muhteşem. Maşallah seviyoruz punisher![]()
Dr.Ecu
2. Sayfa sevgi ve ask dolu olmus sakin olun
Kemalcim iddaa on numara bes yildiz olmus masallah kardesim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
kemalcanım masallaharaban rahatsız sen ondan da rahatsızsın
yanda koltuk olmadan daha bınmem haberın olsun
![]()
tamam ozaman deniyoruz 30 haziranda fdeki drag geliver lan kemalcan çok araba var burda![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)