maşallah çok zevkli...
maşallah çok zevkli...
abi bu ihtiyarlar çok hızlanmış ama eh bizi yakında tozu dumana bular
Orhan abi eh denememi sağladığın için teşekkür ederim çekimler oldukça kalıteli olmuş eline saglıkama rjh istiyorum
Teşekkürler
Teşekkürler
Eh setabını ilerlettiler daha iyi olacak inşallahama bu Halid'e oldukça iyi
abi bizim arabalar seninkinin yanında hikaye senin araba eyvah eyvah canlı izleyip sesi duymak muazzamdı
Teşekkür ederim elimden geldikçe uğraşmaya güzelleştirmeye çalışıyorumses olayında da ne bilim diğerleri de bana çok güzel benim arabadan ses gelmiyormuş gibime geliyor
ama eh birazdaha ilerleyence deneme derim
şimdi yakaladn bu halde hemen kurtar kendini.
teşekkürler onur
Teşekkürler
Teşekkürler ama bilmem siz daha iyi bilirsiniz roll olaylarını yas itibariyle tecrübe de var tabii ki olabilir pilotajım benim çok iyi değil heyacandan erken basmışımdır
Seni dün çok andık ama bi karsimiza çıkmadın abi
Abi öle demeye yaa bizi yiyeceksin az kaldı rodaj bitsin setap ilerlesin bizim korkulu rüyamız olacaksın![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
geliyorum az kaldı Allah izni ile bekle beni Tuncay Aslannefesimi ensende hissedeceksin
![]()
DRİLL
Dr.Ecu
beni niye andiniz nan yuruyen yapiliyor arabaya mazemeler daha gelmedi gelince bakalim o zaman bende sizleri anarim![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Maşallah iki aracada vb ile arınçtayken çok vtecle denedik aynı setupta tutunan azdır ciğerli makinası var![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
araçlar masallah iyi yürüyo,pilotajlarda olduça iyi,izlerekn bile keyif aldım sizin keyfi düşünemiorm![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
( abi bizim arabalar seninkinin yanında hikaye senin araba eyvah eyvah canlı izleyip sesi duymak muazzamdı )
estagfurullah sizin araçlarınızın maşallahı var onnumara denemeler oldu![]()
Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..
DR.ecu.Öz
sistem garage
maşallah eh & vb iyi yürümüşler. bi ara ayarlayında hep beraber deneyelim yaaw![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)