Araclara masallah, avrupa yakasinda bir gece duzenlenmeli artik Tuncay baskan :)
Printable View
Araclara masallah, avrupa yakasinda bir gece duzenlenmeli artik Tuncay baskan :)
Grup halinde cikmak sikintili
Caglarda denemek istiyodu olmadi bi gun sen ben caglar cikariz haber verirsin ozelden
maşayyah iki vtecede ya sabah sabah sesi açmasam 2 araba muhabbet edip yanyana giderken video çekmişler sanırdım:) yalnış zamanda aranızdan bi süre uzak kalmak zorunda kaldık anlaşılan bu geceye dahil olmak büyük keyifli olurdu.. 2 vtecimize de tekrardan maşallah
tuncay aslan sende sendıkalısın bılıyorsun dımı :)
tikıt geçiyor Tuncay reyiz:D
Sendikadan torpilimiz varmı meli reyiz :D
Hay massallah ya cok keyifli denemeler boyle denemeler seviyorum EH herzamanckondusyonu ayni iyi ellerde tebrikler
Tesekkürler :)
Tesekür ederim :) İnsallah deneriz bende isterim denemk senle kardeş :)
Tesekkürler avrupa sıkıntı yaa yoll olarak anadoluda top speede de kadar oturyoruz :) yollar müsait oluyor :D
kesinlikle abi grup halınde sıkıntı oluyır risk artıyor deneyen denemeyen karısıyır kaza riski oluyor max 4 arac cıkacaksın rahat oluyor :D
Kaan aynı aj deneme gibi oldu :D cok zevkli oldu emin ol en kısa zaman da senide bekliyorum :D
Abi benim sendika kaydım oldumu yaa numara falan alamadık yollarsan sevşinirim :D:D:D
aydatlarıı odeyınn tuncay aslan organ guney dıyorkı o gıtsın cıla yapsın :D
Ozandan listeyi söyle yapalım
Ka Fv Vb Kd metin abiyi getirelim tm olur araya :) metin abiyle evren abi Tuncay abinin yerini doldurur o zaman :)