Tamam Yunus kadesim biz bu hafta içi Çağlarla çıkıcaz müsait olursanız ona göre bir yer belirleyelim orda buluşuruz
Printable View
Çarşi pazar karismis burda:)
Ben eyisi cilaya devam edeyim:)
yeni üye kaydı yapacaz Tuncay reis:D
Konuya tek tek cevap yasamıyorum :) Kaan'ım Cook gecmış olsun valla üzüldüm ama her iste hayır vardır sen kendin yapmısın benim arabayı gelip çizdiler ben bişey yapmadım saglık olsun :) her isin vardır hayırı daha sağlıklı olur inşallah :) yunus sen beni yedin yedin kardesim valla senin dediğin gibi herkesle denerim zevkine keyif olsun :) bizim kisi metin abi kk tm kd bu üçlüyü istiyorum Tuncay abi valla senin izniyle kaydı da yaptırdım rolling sendikasına :) kefil oldugun için teşekkürler :):):) eng isimli abimi tanımıyorum ama büyük bi zevkle denerim kendide isterse :) Orhan abi sen zaten sardın herkezi basımıza basımızdan eksik olma ;)
bekleyin az kaldı :)
la bana bakın acil vtec 3-4 vites ayı ve 3-4 fişek lazım varmı sorunsuz ? bakın sağa sola.
nedir o şanzımanın günahı yaa.:D
ne biçim sendikadır bu arkadaş, bir şanzımanı bile savunamıyoruz:D
Görünen köy uzakta değildir Kaan..:D
kanka yakıt aldık aş den çıktık kırıldı 4 sonunda.. herşey oemdi arabada.. ya yakıt yada sente atladı deniyo. 2 gün öncesi serviste komple bakımdaydım ikilerde.. keelebek yapılmıştı avans ölçülmüştü vs herşeyi kontrol edildi.. kısmet ya. kardeşim ppr kaan abi ve ibrahim abi hazırlıyo
kanka bana ikilerdeki komple bakımı pm atabilirmisin, arkadaşında değişen aks'ı yolda çıktıda..
kanka gaz kelebeği yapıldı avans ölçüldü normal çıktıvs o tarz şeylar yani biyeri ellenmedi arabanın zaten
ben 1 kere gittim, karalama vs.yapmak istemem ama Fatih'İn başına gelenleri biliyorsundur:)
sendikalilarr :D yeni uye kayitlari yapilir :D
Avrupa bulusmasi ne zaman olacak Tuncay baskan? Birkac ay once Anadoluda yapilan gecenin rovansindan bahsediyorum. :)
ucuz yollu satilik civic vtec var whatsapp tan yazana arabayi veriyom 10 bine :) sendikali arkadaslara duyrulur :)
fiyat sondur ilgind e vericem 5 dakika icinde sure baslamistir
k.çekmeceden yarın bu tarafa gelecek adam lazım varmı ?
resim istiyen varsa 5 dk donunda eklerim
takas tekliflerinizi degerlendiririm vti sahibi olmak istemezmisini alt tarafi 10 bin tl sifir motor sifir sanzuman :)
sure bitmistir ihale tuncay aslana kalmistir hayirli ugurlu olsun
Tuncay reis ucuz arabaya binmez:D