User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Intercity İstanbul Park Track Day 19.05.2013 Peugeot 207 RC

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Intercity İstanbul Park Track Day 19.05.2013 Peugeot 207 RC

Videoda pek bir aksiyon yok ilk turlar olduğu için, önce Anıl ile birlikte gittik daha sonra baya bir araç geçişi var boş atığım turu kesmedim o yüzden videodan. 6.dakikadan sonrası boş turum.

Pisti tanımadan atılmış bir tur, ilk pist deneyimim zaten. Pit çıkışı sonrası tam 1 dolu tur attım arıza yakınca bıraktım.

Yanlış gittiğim noktalarıda söylerseniz bir dahakine düzeltmeye çalışırım.
    BORKED

Intercity İstanbul Park Track Day 19.05.2013 Peugeot 207 RC LeMans - YouTube

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ses geliyor ciddi ciddi hakikaten 5.46 gibi.

Sürüş olarak ise bence çizgin kötü değil ama start-finish sonrasındaki ters S virajlara ve 10. viraj sanırım cls geçtikten sonrakine erken girmişsin, zaten zorlamamışsın frenajlardan belli bir de 8. virajı biraz daha orta kısımdan dönerek en son çıkışa doğru hız kazanmak lazım genel olarak düşününce, psikolojik olarak kandırıyor orası hakikaten insanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    İşte ilk tur pit çıkışı ondan sonra ki tur hadi biraz ısınma derken arıza sonrası iyice bıraktım tın tın gittim 8.viraj konusunda katılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoda pek bir aksiyon yok ilk turlar olduğu için, önce Anıl ile birlikte gittik daha sonra baya bir araç geçişi var boş atığım turu kesmedim o yüzden videodan. 6.dakikadan sonrası boş turum.

Pisti tanımadan atılmış bir tur, ilk pist deneyimim zaten. Pit çıkışı sonrası tam 1 dolu tur attım arıza yakınca bıraktım.

Yanlış gittiğim noktalarıda söylerseniz bir dahakine düzeltmeye çalışırım.
    BORKED

Intercity İstanbul Park Track Day 19.05.2013 Peugeot 207 RC LeMans - YouTube
    Paylastığın için teşekkürler.

Yaklaşım olarak çok doğru, pisti tanımadığın için hafif tempo başlamak en doğrusu. Aslında aracını da yeniden tanımış oluyor insan. Bu tür bir asfaltta kimsenin araç kullandığını sanmıyorum daha önce, herkes bu yorumuma katılacaktır diye düşünüyorum.

Yavaş yavaş hızlanırsın zamanla, önemli olan sabırlı olmak.

Pist çok hızlı aslında, farkedemiyor insan hemen. Pistin tamamını kullanmak gerekiyor. Lastikleri yavaş yavaş ısıtmak çok önemli. Isındıktan sonra da zorlamamak lazım.

Tek eleştirmek istediğim nokta soğutma turların..
    Çok yavaş döndüğün için arkandan gelenleri tutmuşsun. Zaten 4'lü yakmak zorunda kalıyorsun. Bazı noktalarda tam yarış çizgisinde çok yavaş gitmişsin, bazı yerlerde doğru yerde durup arkadan gelenlerin geçmesine izin vermişsin. Araçta arıza ışıgı yandığı için sanırım bu kadar yavaşlamışsın. Belki de emniyetli bir yere çekip beklemen doğu olabilirdi. Ben olsam ışık yandıktan sonra gaz tepkisine bakar, eğer ciddi birşey hissetmiyorsam soğutma turunu biraz daha hızlı atardım..Ayrıca en iyi sogutma turu yine hafif yüksek hızda atılır.

Işığa baktırabildin mi ? neymiş merak ettim..sıcaklık ile ilgili mi acaba..?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Teşekkürler yorum için.

Araba yürüyordu o anda arızaya baktım obd'den, bir sıkıntı çıkartmıyacağını düşündüğüm için devam ettim ama çok basmakta istemedim. Aslında olabildiğince insanların önünden çekilmeye çalıştım ama bir virajda mecbur çizgide kaldım kaçamadım o anlarda tedirgin oldum cidden bende.

Boost control valve gibi gözüküyor şimdilik problem, yarın servise götürcem belli olur artık yarın. Levent'te yazmış 5.46 gibi bir kaç kere ses geliyor ardınan arıza yaktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler yorum için.

Araba yürüyordu o anda arızaya baktım obd'den, bir sıkıntı çıkartmıyacağını düşündüğüm için devam ettim ama çok basmakta istemedim. Aslında olabildiğince insanların önünden çekilmeye çalıştım ama bir virajda mecbur çizgide kaldım kaçamadım o anlarda tedirgin oldum cidden bende.

Boost control valve gibi gözüküyor şimdilik problem, yarın servise götürcem belli olur artık yarın. Levent'te yazmış 5.46 gibi bir kaç kere ses geliyor ardınan arıza yaktı.
    Rica ederim..

Yavaş gitmek de tehlikeli, tedirgin olman normal

AslanMustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. maşallah ilk deneyiminize göre iyi bir performans bende ilk defa çıktım pist gerçekten keskin virajlara sahip eglenceli bir deneyim oldu.
    Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..

DR.ecu.Öz

sistem garage

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk deneyime göre yine de başarılı. Pist başka birşey . Ne asfaltı bildiğimiz asfalt ne de sürüşü. Bir dahakine Allah ne verdiyse basarsın . Bu piste güzel bir lastik lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim..

Yavaş gitmek de tehlikeli, tedirgin olman normal
    İşte hep tecrübe tecrübe tecrübe
    Alıntı AslanMustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun. maşallah ilk deneyiminize göre iyi bir performans bende ilk defa çıktım pist gerçekten keskin virajlara sahip eglenceli bir deneyim oldu.
    Teşekkürler evet çok eğlenceliydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk deneyime göre yine de başarılı. Pist başka birşey . Ne asfaltı bildiğimiz asfalt ne de sürüşü. Bir dahakine Allah ne verdiyse basarsın . Bu piste güzel bir lastik lazım
    Eyvallah Hüsnü dediğin gibi pist bambaşka

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel tecrübe olmuş. bir dahaki gidişinde dahada iyi olacağını düşünüyorum.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist bambaşkadır,
    Güzel tecrübe olmuş, tebrikler...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle kazasız belasız bir pist günü geçirmişsin abi bu güzle, ufak tefek şeyler olur da çözülür inşallah.

Biraz izledim 6-7 dk kadar aklımda çok tutamadım ama pisti tam anlamıyla kullanmıyorsun ki bu da normal, bazı yerlerde curblere kadar dokunmak lazım özellikle 8. virajda.. Zaten lastik izlerinden az çok takip edebilirsin. 1-2. virajda çok içten alıyorsun, son S virajında içte kalıyorsun. Bunlar da çok normal olduğunu düşünüyorum.

Gelmeyi çok isterdim, nurburgring de yavaş sürdüğüm için insanlar biraz böyle tepki vermişti. Ama bu pistin yanındaki zorluğunu tahmin edebiliyorsundur. Kör virajlarda nasıl sakin gittiniz acaba bundan sonra ne var diye düşündünüz. Nurburgring tamamen öyle, pist genelde 2 arabanın yan yana geçeceği kadar, asfaltın birazı yeni birazı eski, viraj içinde bile asfalt kalitesi değişiyor. Bir tarafında yağmur yağarken bir tarafında güneş oluyor. Şimdi herkesin piste çıkıp o duygunun nasıl olduğunu görmek güzel, inşallah herkes bir de nurburgring duygusunu yaşar.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araban ciddi güzel,padock a girmeden yakında duruyorduk çekinerek uzaktan incelemiştim Seansdan sonra yemek sırasında arıza yaptığını duymuştum umarım kötü birşey yoktur.
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah özgür abi, geçmiş olsun bu arada
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel tecrübe olmuş. bir dahaki gidişinde dahada iyi olacağını düşünüyorum.
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pist bambaşkadır,
    Güzel tecrübe olmuş, tebrikler...
    Alıntı abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araban ciddi güzel,padock a girmeden yakında duruyorduk çekinerek uzaktan incelemiştim Seansdan sonra yemek sırasında arıza yaptığını duymuştum umarım kötü birşey yoktur.
    Alıntı M.A.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah özgür abi, geçmiş olsun bu arada
    Teşekkürler beyler

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle kazasız belasız bir pist günü geçirmişsin abi bu güzle, ufak tefek şeyler olur da çözülür inşallah.

Biraz izledim 6-7 dk kadar aklımda çok tutamadım ama pisti tam anlamıyla kullanmıyorsun ki bu da normal, bazı yerlerde curblere kadar dokunmak lazım özellikle 8. virajda.. Zaten lastik izlerinden az çok takip edebilirsin. 1-2. virajda çok içten alıyorsun, son S virajında içte kalıyorsun. Bunlar da çok normal olduğunu düşünüyorum.

Gelmeyi çok isterdim, nurburgring de yavaş sürdüğüm için insanlar biraz böyle tepki vermişti. Ama bu pistin yanındaki zorluğunu tahmin edebiliyorsundur. Kör virajlarda nasıl sakin gittiniz acaba bundan sonra ne var diye düşündünüz. Nurburgring tamamen öyle, pist genelde 2 arabanın yan yana geçeceği kadar, asfaltın birazı yeni birazı eski, viraj içinde bile asfalt kalitesi değişiyor. Bir tarafında yağmur yağarken bir tarafında güneş oluyor. Şimdi herkesin piste çıkıp o duygunun nasıl olduğunu görmek güzel, inşallah herkes bir de nurburgring duygusunu yaşar.
    Teşekkürler kardeşim, dediklerine katılıyorum en azından 4-5tur attıktan sonra biraz daha oturur bazı şeyler.

anılayvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk turumu izliyince neredeyse aynı heyacanın yaşadım o anki heycanla çok kötü bir tur geçirdiğimi düşünüyordum ama güzel gibi bilemedim start-finish önce son virajlarda çok yavaşlıyorum oraya farklı bir açıyla girmem lazım. Teşekkürler kendimi izlettiğin için

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah zevkli olduğu kesin

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler kardeşim, dediklerine katılıyorum en azından 4-5tur attıktan sonra biraz daha oturur bazı şeyler.
    Bir de tek çıkarsan abi daha rahat sürersin diye düşünüyorum, kız arkadaşım var daha sakin süreyim diye bilinçaltı vardır elbet
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)