ben denerım adas yakıtlı makıtlı :)
Printable View
maşallah ama sanki megane biraz tünel yapmış, gaza oturunca 106 direk kafa çıkarıyor o sırada megane biraz tünel ile tutunmuş gibime geldi.
Wayy bee ole oldu yani simdi.kanka sen bnm gibi adami zor bulursun 16 jantlarimla 3 bin dewir de bile bastim seninle ama sen bikere uzun basmadim bnmle :D
Saka bi yana UL cok gergin olmus kankam emeklerin bosa gitmemis beni gecsen bile uzulmez sewinirdim biliyosyn ;)
Bugune kadar 4 farkli f7r a bindim bnmkyle beraber aralarinda cok bi fark wardi diyemem.ama tabi gitmeyenide wardir tabi.bu zamanda atiyorum bi dunya yurumeyen 106 lar vti lar rs ler (bunun gibi daha bi cok ornek) war.mesala egzantirikli 106 ilede bastim 180 den sonra gecmeye basliyorum.yani her arabanin yurumeyeni wardir illaki.
maşallah f7r ye
Alper abi 07 k plakalı olan araç haricinde hepinize temiz 10 boyum var dağılın :):):D:icon_tup: hahahahsha
İki aracada masallah , Guven beyy TD'ye yine nefes aldırmamıssın mermi :)
her iki aracada iki arkadaşımada kocaman maşAllah :) ama,
özellikle ul gti a ayrıca maşAllah metocum, vallahi ne yalan söyleyim güvenler burdan giderken meto sana en çok bi vites tutunur bidaha ayırır gidersin demiştim :), ama ellerine sağlık aracı çok güzel hızlandırmışsın, benim gördüğüm setupına göre en hızlı 106 kazasız belasız kanka .. :)