Yok tek olsamda kademe kademe ilerlicektim bir anda gazlamanın alemi yokta kısmet olmadı işte
Printable View
Kardeşim sen nurburg'a çıktın biz napak pistede mi çıkmıyaahh :D:D
Güzel çekim
Arkandaydım bildiğin üzere en iyi görenlerden biri değil en iyi ben gördüm arkada :)
8 . virajda üst üste virajlar var ***** burda genel olarak dışardan değilde ortadan içe doğru gitmeyi tercih ettin ama o virajların devamı olsada yinede virajdan çıkar çıkmaz direkt sağa doğru yanaşsaydın hemen akabindeki viraj (lar ) için yerini almış olurdun ve hız kesmez olurdun
Genel olarak virajları tam kestiremediğin için iç dış sıkıntısı oldu doğrudur ama bence çok çok normaldi
Ben vw pist günlerindeki turlardan sonra aracı zorlamayacağıma dair kendime söz vermiştim ama senle tatlı tatlı gidince unuttum ama her virajda aklıma geldi :)
Zorlamak istemedim çünkü aracımın bakım zamanı yakındı lastikler ömür bitirmeye hazırdı ve hava çok sıcaktı
Nitekim sen bıraktıktan 1 tur sonrada ben bıraktım D konumuna alıp yavaşladım
Yağ sıcaklığım 123 dereceye geldiği için bıraktım
En son vw nin aktivitesinde muazzam zorlamıştım o zamanda arabayı az daha piste bırakacaktım :)
Aksilik yaşanma ihtimali yüksek olan bir yer ama umarım aracındaki sorunu kolayca halledirsin
Bi dahaki pist günlerinde görüşmek üzere ama yine arkanda olucam :D
Hehe eyvallah, zaten videoyu tekrar tekrar izledikten ve başka videolar izledikten sonra özellike 8.virajda ki hatalarımı farkettim.
Arıza yakana kadar çok keyifliydi bakıyorum arkadan tatlı tatlı geliyorsun, zaten hatalı girdiğim virajlarda direk yaklaştın:D
İnşallah denk geliriz kaldığı yerden devam ederiz:D
çekim çok güzel olmuş birde talihsizlik olmasaymış çok iyi gidiyormuş bence umarım ciddi bir sorun deildir.
eklenen videoları izliyorumda,,süre kasanıda, fazla aracını yormayanda,,,kaydıra kaydıra gidenide hepside ayrı ayrı keyifini almış istanbul parkın,,izledikçede kıskanıyoruz :D paylaşım için teşekkürler,,,
ilk turlarda pisti iyi analiz edip kademe kademe hızlanarak limiti bulmak iyisi gibi görünüyor tabiki,,,tam o aşamada arıza yakmışsınız,,,, geçmiş olsun ;)
bu arada lastik durumları için ne düşünüyor piste çıkanlar,,,yani tabiki yeni ve iyi durumdaki bir lastik sürelere çok ciddi etkiler yapar,,,fakat bu 20 dk lık seanslarda sadece 2-3 tur kastığımızı düşünürsek lastik ömrünü ciddi derecede azaltıyormu ?? yada şöle söleyim gözden çıkarttığımız bi lastik takımı ile zaten iyi tutan bir asvaltta söz konusu olduğundan pistte bu lastiği kullanırsak ne derece verim elde ederiz (3-4 senelik 25-30 bin km lerde ) ,,,,bölece gidip yeni aldığımız bi lastiği piste bitirmek yerine ,,zaten değiştircek olduğumuz bi lastiğin ömrünü doldurmuş oluruz en azından
Şuayb yüklede izleyelim yaw :D