çok eğlendim sağol devranım :)
Printable View
çok eğlendim sağol devranım :)
maşallah izlemesi bile çok keyif vericiydi.
maşallah pilotajı çok iyi arabasıyla iyi bi bağ kurmuş devo
devrandan sonra son virajda düzlükten önceki herkez yan vermeye başladı tribüne oynadılar :D
rwd astra gsi :D
maşallah ya cidden çok iyi :)
değişik bi soluk getirmişsin piste belli :D pistin keyfini sonuna kadar çıkartmışsın diyebiliriz ;) paylaşım için teşekkürler ...
Adam + 20 hp direk süre kassa neler yapardı kim bilir.. Aynı seansta oolup arkadan izlemek isterdim :)
bitane 335i vardi siyah arkamda biiki tur geldi bende onun icinde olup izlemek isterdim valla:))
İzlerken baya keyif aldım. go kart aracı gibi çevirmişsiniz aracı. Elinize sağlık :)
Bir de şu konsoldaki düşüp duran şey nedir? :)
Cızgı tuttursanız yada vırajlara erken gırmesenız daha fazla keyıf alırdınız. Ozellıkle,dıreksıyon hareketlerınız cok sert,ralli de bır nebze ıse yarıyor ama pıstte hep ters tepıyor.
Bıara cok guzel eglenmıssınız,keske asfalt pek tutmasaydıda daha fazla oversteer olsaydı ama sert dıreksıyon hareketlerı yuzunden understeer fazla.
Bır sonrakı pıst gununde zaman karsı kosun,daha fazla eglenıcegınız kesın.
Ist park yonetmı ponder fıyatını ındırırse guzel sonuclar ortaya cıkıcaktır
aynen ponder olmadigi icin eglencesine ciktim cizgi tutturmak eglendirmiyo sikildim o islerden bide o sicak havada egt yukselmesin diye cok devir donmedim atmo. bi aracla zaman ici. ayrica cikicam yine ponderli
size yorum yapmaya gerek varmi bence yok tebrik ederim sadece :)
Devran olm bi ara dedim bu adam simdi el frenini de iki diş cekecek viraja girerken diye ama neyse ki o hareketi yapmamışsın :)
Çok güzel video keyifle izledim kardeşim. Bundan sonra Atasehire geldiginde camina "Kizlar gidisime, Virajlar girişime hasta" diye yazi yapistiracam :))))
hazır olun 2 haziran da Ankara'dan ali kardeşim turbo gsi ı ile ateş etmeye geliyo ist.parka:)
canlı izlemek lazımmış vallahi tebrikler :)