Ah opellerin sıcaklık problemi böyle zamanlardaki en büyük dert bilirim:)
düzlüktede çok iyi gitmiş araç:)
Printable View
Ah opellerin sıcaklık problemi böyle zamanlardaki en büyük dert bilirim:)
düzlüktede çok iyi gitmiş araç:)
Valla bizi bogure bogure gecen sendin heralde (kirmizi306gti) ne guzeldi sesin :D
Opel sıcak sever :p
aslında bir iki arkadaşımda hep aynı su sıcalık seviyelerini görmüşler farklı markalarda da...
o sıcakta normaldi zaten, bekliyorduk (:
eyvallah,
evet bendim sanırım, siz biraz pist dışına doğru gittiniz ben geçerken ama sıkıntı yoktu sanırım videoda var o an :D
Engin güzel video olmuş bizim actlerin kafadan kayma problemi had safada ama beklediğimden çok daha iyi girmiş virajlara arkadan kayma yok en azından bu sebeple esp candır diyeyim :D
bu arada solda telefon ortada pbox kurcalamasıyla çıktığın bu bozuk para sesli pist macerasında bana keçiören ostim dolmuş hattında çalışan hacı abimizi yad ettirdiğin için teşekkürü bir borç bilirim :D
vaaaayyy Alperim,
hoşgedin yahu :)
sağolasın :D
genel olarak çoook rahat yol tutuyor alet, kafadan kaymalarda biraz benim viraja girişimin hatası da var, arkadan zerre kayma yok zaten araçta, çok stabil virajlarda oldukça rahattım, hiç ACABA dediğim viraj olmadı bu tempoda (:
soldaki telefon OBD ye bağlı kanka su sıcaklığı, avans, intake sıcaklığı hepsi ordan takip altında :D:D:D
bozuk para sesini hiç sorma ama, arabada sese uyuz olan biri olarak, kasktan dolayı duymamışım, duysam seansın ortasında alır paspasın altına falan koyardım paraları
hahahah :D
hoşbulduk kanki...
arkadaş bi askere gittik döndüğümde ne programlar çıkmış, bu telefon olayı süper oldu gerçekten :D
bu arada senin lastiklerin markasıyla amortisör yay kombini nedir bende amortisör koni yay h&r var ama kumho lastik olunca sert makaslarda bile arkasını koparıyor
hacı yaylar Eibach 3.5 Pro-Kit
Amortisör H&R
Lastikler Toyo T1R 215/40/17
telefonun OBD olayı gerçekten harika oldu...
Tech2 den görüp görebileceğin tüm değerleri görüyorsun hatta detenation testi bile var ne kadar güvenilir tabi tartışılır :D daha knock göremedi alet 8-10 kere denedim :D
maşallah engin, zevkle izledim eline ayağına sağlık.