metin onlara ferekeni yaptim zaten ehin icine osurdum organ bayiliyordu :D
Printable View
metin onlara ferekeni yaptim zaten ehin icine osurdum organ bayiliyordu :D
Sahinci nasildi ama camdan bagiriyooo kac kenara beee ( spor gazetesi ) cocuguuu eeeeeyyy kac ordaaaaan :D
dün gece eh i canlı canlı izledik sesini dinledik maşallah çok güzel.. ardından da vtece doyurdunuz şu özlem duyduğum dönemde.. maallah araçların hepsine gerçektende.. en yakın zamanda aranıza katılmak dileğiyle:) bu kadroyla 7/24 basarım:)
Yunus benim citalari unutmazsan sevinirim :)
Kanka senin icin aksam teybe cikacam bide cita soker gelirim :D
BUF un vıdeosunu beklıyoruz :)
Edit......
Olmus kanka olmus BUF rakıbını bulmuş :)
genemi erken bastı bizimkiler:D
BUF vs FFF :)
FFF e duruşuyla gidişiyle maşallah ..
ben video izleyemiyorum iş yerinde sonuç nasıl?
buf'umuza ne oldu geçildimi yoksa:(
sorma valla 10 kere denemeye çalıştık gaza beraber oturcam diye canım çıktı :D bide önümüz dolu açılsın diyorum yok denmeye devam tabi iki vites atamadan bıraktık kaç kere :D ben videoda çekmicektim ama baktım orda bi telefon video çekiyo dedik bizde çekelim nolur noolmaz :D ama iyi niyetli arkadaşlar yoksa zaten iki kere dener bırakırdım ama kıramadım ne kadar dedilerse denedim valla :)
Donus yolu dedigin gibi bostu
Arkadaşlar herkesin aracına maşallah... dün akşam bende aranızda olmak isterdim fakat özel bir sebepten dolayı gelemedim. fakat videolar harika olmuş. yunusum bi daha ki denemede bana co pilotluk yap (zayıf olduğun için değil cam car için :):)))
Bacanak KD ye ekstra maşallah yaaaa :)
butun araclara masallah ama VB de mi garıplık var diğerlerındemi ben anlamadım :)
vb baya iyi gidiyo, vıdeolardan yanılmadıysam 1,5-2 boy cıvarında olan vıdeosu vardı sankı.
nerdeyse butun araclar FEH veya FE ama VB baya iyi yürümüş gibi geldi bana