kd nos basiyor :D masallah deniyen arkadaslara :)
Printable View
kd nos basiyor :D masallah deniyen arkadaslara :)
yarım depo benzinle bagajımın içide egsoz parçaları vardı, maalesef eve cıkaramadıgımdan bagajda taşıyorum açıklamasınıda yapmış oldum böylece
şu anda araç kapımın onunde çeyrek depo duruyor
açıkcası trafiğide pek iyi değildi denediğimiz yolun, zaten gecedir diye sola sağa sinyalsiz atan kaynıoyordu kendini onları takip etmekten denemeye pek fırsat bulamadım
Araçlara maşallah,tekerinize taş değmesin,ama videolar az olmuş :)
Çağlar sende ne yapmışsın be kardeşim,kendin zaten diğerlerinin 2 katısın,bi de Gökhan'ı almışsın yanına :D kg hesabınamı kaldı diyen arkadaşı da tekrar düşünmeye devam ediyorum,vti kilo hesabına bakar kardeşim...
misafirler beni takip ediyor :D
gökhan en son kanki kanki diye diye dolanıodu herkese bence gayet plan dışı bi varlık :D :D
Yapcak bisey yok bi headers bi aem v2 de biz takariz :)
Umut bizde 10 liralik benzinle gelmedik kardesim :)
benim aracim aksam enaz -1 , 1.5 boydu .cok sukur boylede gitmesi gerektigi gibi gidiyo
Yahu o ayrı konu şöyle böyle demiyoruz zaten ben de diyorim ki;Çağlar sen ne yaptın? :D başkasına birşey dediğim yok,tutupta o adam böyleymişte geçmişsiniz demiyorum,Çağlar kendi etmiş kendi bulmuş zaten :D Deneme her zaman olur,daha ben denemedim ama BUF'la açıcam ben sezonu...:p
kovalim organ guney aydat toplucakti gene unuttu :D
Estafurullah kardes 10 liralik benzin demedim zaten kilo hesabına girince arkadaslar en olanı söyledim zaten ben kendi arabamı biliyorum zaten ne kadar gideceğini 245 ne kadar alçağını kime geçileceğini çözdüm ama ben bunları dert etmıyorum beni tanıyan bilir zaten gereksiz polemiğe girmem ben keyifciyim geçtim geçildim umrunda değil ama sonradan da o var bu var duyunca üzülüyor insan :) gereksiz polemik bunlar deneme yapacağımız zaten uç gün önceden belliydi ;) yanına keske Gökhan'ı değilde daha çıtı pıtı bi arkadas alaaydın kardesim benim ;)