User Tag List

Sayfa 15/15 İlkİlk ... 5131415
281 sonuçtan 267 ile 281 arası

Konu: "Y" gti vs EH vtec,VR 106gti

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E ozaman ben kisali kapak isli arabayi gectim benim arabada kisali kapagimi isli veya sadece contali arabayi gectim ozaman contadan daha fazla seylerdemi var simdi benim arabada ?
    Ufuk 106 da kisanin rollde bi avantaji yok.nasil yok dersen orjinal sanzimanin 4500 5000 devrinde basarsan ve specler ayni ise kafa kafaya giderler.ama kisanin devrine gore ayarlar orjinal sanzimanli arabayi oldurursen o zaman kisali araba 2 boy kafaya ziplar ve fark o sekilde kalir.
    Yada soyle dusun f e contali araba eksoz filtre kisali arabayi cok cok rahat gecer.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Beni bulastirmayin ben boyle muhabbetler farkindaysaniz girmiyorum hic biz kendi aramizda hafta sonlari cikip gazliyoruz birde benim arabaya yapilacak herseyi yapmis durumdayim bos sayilan cigerli bir 106 yla denemem biraz abest olur bence sizde konuyu uzatmadan kapatin baska feh bir vtec le denesin ondan sonra yorum yaparsiniz.
    ben senle denemek ıstıyorumm
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben senle denemek ıstıyorumm
    abi sen sendikana devam et bence SR sakat
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufuk 106 da kisanin rollde bi avantaji yok.nasil yok dersen orjinal sanzimanin 4500 5000 devrinde basarsan ve specler ayni ise kafa kafaya giderler.ama kisanin devrine gore ayarlar orjinal sanzimanli arabayi oldurursen o zaman kisali araba 2 boy kafaya ziplar ve fark o sekilde kalir.
    Yada soyle dusun f e contali araba eksoz filtre kisali arabayi cok cok rahat gecer.
    Alper kisali arabayla kisanin devrinde bastik kafa cikartiyorum benim anlamadigim olay su kafaya ziplar veya iki boy gecer diye kaidenin olmasi butun kisalilar butun contalilar ayni ayardami yurur iki sadece contali 106 5sonunu kafakafayami bitirirler ?
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

em_garage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle deneyen araçlara MAŞALLAH güzel denemeler olmuş....... konuyla alakam olmadıgı halde bana laf skma çabasında bulunan insana 2 çift lafım var...

Ufuk senle en ufak bir problemimiz olmadi.olmazda.sende beni taniyosun.
    Sozum ne sana ne baskasina.bi vtec var specleri de soluyorum.vti ve 106 larla gormek aslinda amacim.buraya yazmamdaki amacaslinda bu.aslinda izmitte ne vts ler b20 ler varda bu nu gecerler.ama biliorum cagirsak gelmezler.

diyen HİKMET GÖNÜL burada kendine prim yaptırdığını sanıyorsan yanılıyorsun sen önce kendin ellerinle emeğinle bir araba yapta gel öyle hazır arabayı parayı basan motorunu mekaniğini yaptıtp doldurup satın alır yürütür sen arabaya agu derken bizi izlemeye gelirken biz araba yürütüyorduk nerden geldiğini unutma geldiği yeri unutan gideceği yeri şaşırırmış şimdiye kadar yürüyen arabamız olupta çağırılan yere gitmemişliğimiz yoktur sana dediğimiz gibi bekle çağırdığımızda sen bahane üretme burada kendine sanal piyasa yapmakla olmaz bu işler biz lafımızsın arkasındayız b 20 yle k 20 mi nasıl yürüyormus herkes görür bizde senin gibi geçilmeyi hazmetmemek gibi bi durum söz konusu değil b 20 de vts de gelir yürüdükleri zaman istenilen heryere önemli olan adamlık bizde hersey açık strocker arabamıza stock demeyiz neyse odur arabalar bittiğinde speclerini yazarız
    ona göre gelirsin burda seninle plomiğe girmiyorum benden sonra yazdıklarında beni bağlamıyor ben arabalarım bittiğinde konusurum senle lafla peynir gemisi yürütmüyoruz biz saygılar .....
    EGE GARAGE İZMİT

(MEKANİK SERVİS) 0537 241 45 63---0539 668 62 53

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper kisali arabayla kisanin devrinde bastik kafa cikartiyorum benim anlamadigim olay su kafaya ziplar veya iki boy gecer diye kaidenin olmasi butun kisalilar butun contalilar ayni ayardami yurur iki sadece contali 106 5sonunu kafakafayami bitirirler ?
    ufuk demek istediğim devir aralığı şu sen 4000 in altına düşmediğin sürece kısalı arac kayafa atlayamaz.benim anlatmak istediğim kısalı araba 4000 civarı basıp sen 3500 civarı kalırsan kafaya cıkar zaten kısanın devride budur.kısanın asıl devrinde orjınal sanzıman ölür.2 boy kafaya atlar dediğim ise aynı speclerdeki arabalar için gecerli zaten.neyse bunu buradan ifade edemiyoruz yüz yüze gelince kısa muhabbetini anlatırım konusuruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen sendikana devam et bence SR sakat
    en guzelı o en ıyısı uzaktan seyretmek dımı nan organ guney

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sr candır... bluaşmamak lazım.. hele bi ibrahim abi çıksında denemelere izleriz alem vtec görsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sr candır... bluaşmamak lazım.. hele bi ibrahim abi çıksında denemelere izleriz alem vtec görsün
    alttan okuyor organ guney

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alttan okuyor organ guney
    aklını alıcam onun))))) rollere yanımda çıkmak isticek

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu iyice amacini aşti .
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklını alıcam onun))))) rollere yanımda çıkmak isticek
    gaz bassana

Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu iyice amacini aşti .
    bencede en ıyısı yazmamak

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Beni bulastirmayin ben boyle muhabbetler farkindaysaniz girmiyorum hic biz kendi aramizda hafta sonlari cikip gazliyoruz birde benim arabaya yapilacak herseyi yapmis durumdayim bos sayilan cigerli bir 106 yla denemem biraz abest olur bence sizde konuyu uzatmadan kapatin baska feh bir vtec le denesin ondan sonra yorum yaparsiniz.
    abi şaka biyana benim araba nezaman biter?Bittiği zaman seni geçebilcekmiyim?
    PSN:dohcvtec99

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim rodajım bitsin Allahın izni ile herkesle denerim güçlü güçsüz farketmez . bakarım dalgama.
    en guzelı o en ıyısı uzaktan seyretmek dımı nan organ guney
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı em_garage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle deneyen araçlara MAŞALLAH güzel denemeler olmuş....... konuyla alakam olmadıgı halde bana laf skma çabasında bulunan insana 2 çift lafım var...

Ufuk senle en ufak bir problemimiz olmadi.olmazda.sende beni taniyosun.
    Sozum ne sana ne baskasina.bi vtec var specleri de soluyorum.vti ve 106 larla gormek aslinda amacim.buraya yazmamdaki amacaslinda bu.aslinda izmitte ne vts ler b20 ler varda bu nu gecerler.ama biliorum cagirsak gelmezler.
    diyen HİKMET GÖNÜL burada kendine prim yaptırdığını sanıyorsan yanılıyorsun sen önce kendin ellerinle emeğinle bir araba yapta gel öyle hazır arabayı parayı basan motorunu mekaniğini yaptıtp doldurup satın alır yürütür sen arabaya agu derken bizi izlemeye gelirken biz araba yürütüyorduk nerden geldiğini unutma geldiği yeri unutan gideceği yeri şaşırırmış şimdiye kadar yürüyen arabamız olupta çağırılan yere gitmemişliğimiz yoktur sana dediğimiz gibi bekle çağırdığımızda sen bahane üretme burada kendine sanal piyasa yapmakla olmaz bu işler biz lafımızsın arkasındayız b 20 yle k 20 mi nasıl yürüyormus herkes görür bizde senin gibi geçilmeyi hazmetmemek gibi bi durum söz konusu değil b 20 de vts de gelir yürüdükleri zaman istenilen heryere önemli olan adamlık bizde hersey açık strocker arabamıza stock demeyiz neyse odur arabalar bittiğinde speclerini yazarız
    ona göre gelirsin burda seninle plomiğe girmiyorum benden sonra yazdıklarında beni bağlamıyor ben arabalarım bittiğinde konusurum senle lafla peynir gemisi yürütmüyoruz biz saygılar .....
    ...
    Cikaramadim ?
    Arkadas hazir araba derken benim egk20 den bahsediyo sanirim.b20 siyle k20 yi kiyaslamis..yazik..
    Strok lu arabaya yok dedin derken FF vti yi kastediyo.rektefeyi Cem Tasci yapti.ilgilendi.kendisi gorurse yazar gerekeni.biz bazilarina dedik lifte alip sokelim yoksa verir 40 lira alir arabayi gider.varsa arabada dukkanida birakir ceketi alip cikariz.yok kanka ayip ediyon dediler..simdi burda bole olmus.
    Neyse cagirilan yere gelmemisligimiz yok denmis..benimle karistirmis kendisini.buaksam gel.simdi gel.daha ne diyelim.
    Sanal alemde prim mi? )) guldurdun beni..
    Bu forumda beni zaten herkez biliyo.ne prime ne reklama ihtiyac yok.vtec gecen vts bide kprolu typer gecen b20 ni al gel.
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)