Baya değişik :) Maşallah tekrar.
Printable View
maşallah maşallah doğuştan ciğerli cinsten 106:) fabrika kıyak yapmış:p deneyen herkezin ayağına sağlık:))
Maşallah bütün araçlara..
Diğer konuda yorum yapmadım ama bu videoları izledikten sonra yorum yapmadan gecemeyeceğim.eksoz filtre bir 106 böyle gidemez!kimse araba ciğerli gibi sacma sapan yorumlar yapmasın yok araba saglıklı felanda demesin.bende bu zamana kadar piyasadaki en saglıklı arabalara bindim sattım.106 nın eksoz filtreli nasıl indirdiğini Contalı nasıl indirdiğini çok iyi biliyorum.Eh vti ın eksoz filtreli bir 106 ya temiz 5 boyu var.Specler konusunda kimse kendini kandırmasın.ufuk seni severim cok efendi iyi bir insansın ama bu speclerin arasına contayıda yaz kardeşim. ;)
maşallah araclarınıza.
kardeş yazdığımı bi kere daha farklı gözle oku ibtersen:)))) 8 senedir otomobil basınında çalışıyorum test etmediğim araç kalmadı ama nedense fabrika çıkışı birbirinden bu kadar farklı olcağına hiç rastlamadım araçların..:) güzel gidiyo kimsenin itirazı yok ama :) ne gerek var ki böyle gizli kapaklı işlere.. yaptım yürüdü demek çok daha mantıklı...:icon_tup: tekrardan maşallah kasası olsun yürürü olsun gayet güzel bi 106
ne kadar sorun ettınız bu arabayı contaymıs kısaymıs bılmem neymıs araba uçmuyo beyler sadece güzel gidiyo bu hafta nasip olursa bi saxo ile denetcem ufuğu o zaman çıkar contalı kısalı 106 ıle ne oluyo arkadaşlar...
Onceki konuda diyodum muhabbete bak yaa
Bende icine dustum bu muhabbetin:)
organ dedi pt52 vardir diye :D yorumsuz kaldim
okan bana anlatma da git başkalarına anlat olm 106 yı :) öyle bir dünya yok herkes birbirinden saklıyor biiliyorsun.ama yapılan karşı tarafı tereddütte bırakıyor benim arabam ciğerli saglıklı.karşı tarafta düşünüyor aq benim arabada bir sorun mu var o zaman,bende bir dünya bakım yaptırdım emek harcadım neden benim arabam aynı specdeki arabaya geçiliyor.şunu cok iyi biliyorum 106 vtec gibi nazlı araba değildir.specleri aynı oldugu sürece alayı aynı gider 106ların.iki 106 arasında aynı speclerde arada 5 10 boy fark ediyorsa o arabalar aynı speclerde değildir.Sende biliyorsun bunu :)
Tuncay abi diycem yasina hurmeten benim anlamadigim senin araban filtre egsoz headersli arabayi uc boy geciyosunda benim arabam niye gecmesin benim gaza geldigim yok allaha sukur kimse alper yazana kadar yazmiyodu siz gaza gelip arabayi contali kisali cartlu curtlu diye camur atamazsiniz arabada filtre egsoz timingden baska bisey yok herkesin arabasi gitmesi gerektigi bi bizimki anormal yapmayin allah askina yaa
kımsenın kaldırmadığı yok abi sadece arabada bısey yok olsa benı herkez tanır ben yazarım buraya su var dıyenın pesındeyım araba ıyı gıdıyo klıma yok bos modelı kayıs kısa taymıngı guzel cok gazlanıp yorulmus bı araba deıl dıye ıyı gıdıyo bunu anlatmanın pesındeyım heh ama sunuda soyluyotrum saglıklı contalı bı saxo ıle denıcez haftaya o zamankı vıdeolarda fark daha barız sekılde cıkar ortaya