User Tag List

Sayfa 3/15 İlkİlk 1234513 ... SonSon
281 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: "Y" gti vs EH vtec,VR 106gti

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan bana anlatma da git başkalarına anlat olm 106 yı öyle bir dünya yok herkes birbirinden saklıyor biiliyorsun.ama yapılan karşı tarafı tereddütte bırakıyor benim arabam ciğerli saglıklı.karşı tarafta düşünüyor aq benim arabada bir sorun mu var o zaman,bende bir dünya bakım yaptırdım emek harcadım neden benim arabam aynı specdeki arabaya geçiliyor.şunu cok iyi biliyorum 106 vtec gibi nazlı araba değildir.specleri aynı oldugu sürece alayı aynı gider 106ların.iki 106 arasında aynı speclerde arada 5 10 boy fark ediyorsa o arabalar aynı speclerde değildir.Sende biliyorsun bunu
    kankı az cok bende bılıyorum neyın ne oldugunu sende benı tanırsın ben ne varsa solerım bılırsın up zamanından paylastıklarımızdan bende gızlı saklı olmaz araba gercekten guzel gıdıyo haralet normal fan her dakka acmıyo yarımı gecmıyo haralet kısa desen zaten yok yanı ben 45 yasında adamdan aldım arabayı yay fıltre eksoz hıcbsey yoktu arabada adam 10 senede 8 9 bın km yapmıs anlatabılı yo muıyum gazla ısı olmıyan bırısınden aldım ve bakımını yaptım eksozsuz fıltresız bıle cok sasırtıcı gıdıyodu zaten araba
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncay abi diycem yasina hurmeten benim anlamadigim senin araban filtre egsoz headersli arabayi uc boy geciyosunda benim arabam niye gecmesin benim gaza geldigim yok allaha sukur kimse alper yazana kadar yazmiyodu siz gaza gelip arabayi contali kisali cartlu curtlu diye camur atamazsiniz arabada filtre egsoz timingden baska bisey yok herkesin arabasi gitmesi gerektigi bi bizimki anormal yapmayin allah askina yaa
    F-h-e li araba ile videom var vb vti
    Onun yarim arkasinda gidiyorum 3 boy falan gectigim yok
    Motor yeni yaptirdim arabam gayet saglikli
    .

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah nazardan korusun kimsenin bişey dediği yok herkes yorumunu yapıyor yorum kaldıramıyorsa kimse video koymasın arkadaş aracından eminse sıkıntı yok
    zaten. kimse kötülemiyor arabayı sadece Maşallah diyor ve yorum yapıyor.
    Yorumu camur arltmadan yazarsaniz kimse citini cikarmaz bi haftadr yok kisali yok eski bilmem ne yok contali hanginizin arabasina laf attimda kaldiramamaktan bahsediyosun
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

sandman
    Misafir
    iki aracada masallah 106 hakkindan fazla yuruyor biz ayni speclerde 106liyla denedigimizde 4-5boy geciyorduk masallah ne cigermis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar uzatmıyalım sole dıyelım o zaman yapın arabanızı gelın geçin y 106 yı dıyelım kı araba zaten ucmuyo yanı bınıyorum goruyorum araba cok cok hızlı degılkı zaten ama neyse bızde hersey var sızde yapın denıyelım
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankı az cok bende bılıyorum neyın ne oldugunu sende benı tanırsın ben ne varsa solerım bılırsın up zamanından paylastıklarımızdan bende gızlı saklı olmaz araba gercekten guzel gıdıyo haralet normal fan her dakka acmıyo yarımı gecmıyo haralet kısa desen zaten yok yanı ben 45 yasında adamdan aldım arabayı yay fıltre eksoz hıcbsey yoktu arabada adam 10 senede 8 9 bın km yapmıs anlatabılı yo muıyum gazla ısı olmıyan bırısınden aldım ve bakımını yaptım eksozsuz fıltresız bıle cok sasırtıcı gıdıyodu zaten araba
    okan Y de kısa yok millet agzına geleni yazdı.oda 2. vites yüksek bastıgı için ufuk o yuzden herkes kısa var sandı.y de kısa yok ben yazacagımı yazdım başkada bişey demiyorum

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş karşındaki adam kaç yaşında adam sun vs gibi hitaplarda bulunma,) ters birşey yazmamış maşallah demiş doğru mu..? hee diğer açıdan kimsenin arabasına laf söylemene gerek yok kimse de sana demiyo ama bu tarz hareketlerle zaten benim arabam sağlıklı gidiyo diyerek bile karşındakinin aracını kötülemiş oluyorsunuz,) düne kadar timing te yoktu arabada sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda biride cikar egzantrikli der bihafta sonra biride cikar piston var der ehh masallah bedavaya arabayi yaptik baya ucuza geldi bu is ng kimdeydi buarada yaa
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş karşındaki adam kaç yaşında adam sun vs gibi hitaplarda bulunma,) ters birşey yazmamış maşallah demiş doğru mu..? hee diğer açıdan kimsenin arabasına laf söylemene gerek yok kimse de sana demiyo ama bu tarz hareketlerle zaten benim arabam sağlıklı gidiyo diyerek bile karşındakinin aracını kötülemiş oluyorsunuz,) düne kadar timing te yoktu arabada sanırım
    Seni ilgilendiren ney ben onu anlamadim ? Alper nerden verdin coskuyu anlamadim herkes senin yazmani bekliyomus suraya bak
    Ben yanlis bi hitapta bulunmadim neden durumun boyle oldugunu acikladim bunu sorgulamakta sana dusmez
    İlk konu basligimi oku bakiyim ..napsaydim gazmi kesseydim milletin arabasini kotulememek icin )
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda biride cikar egzantrikli der bihafta sonra biride cikar piston var der ehh masallah bedavaya arabayi yaptik baya ucuza geldi bu is ng kimdeydi buarada yaa
    Bak keyfine daha ne istiyosun
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar abiler uzatmaya gerek yok denendı keyif alındı bitti gitti kavgamı etceksınız sımdı uzamasın gulelım gecelım bunlaraa
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak keyfine daha ne istiyosun
    Ben mutluyum abi sikinti yok bazen uykusu kaliyoruz o zor oluyo sadece
    2011'ın Rollcusu

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni ilgilendiren ney ben onu anlamadim ? Alper nerden verdin coskuyu anlamadim herkes senin yazmani bekliyomus suraya bak
    Ben yanlis bi hitapta bulunmadim neden durumun boyle oldugunu acikladim bunu sorgulamakta sana dusmez
    İlk konu basligimi oku bakiyim ..napsaydim gazmi kesseydim milletin arabasini kotulememek icin )
    sakin ol şampiyon...))) bu ne heyecan hayırdır? dündü aynı şeyi yaptın çolukçocuk muhabbeti vs diye çıktık geldik... şimdi kaç yaşında adama hesap sorar gibi asker arkadaşın gibi hitam, bu yüzden beni ilgilendiriyo itirazın mı var? dündü gördüysen bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ama biyere kadardır bizde sınır yaşımızdan büyük adamlara anladın mı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin ol şampiyon...))) bu ne heyecan hayırdır? dündü aynı şeyi yaptın çolukçocuk muhabbeti vs diye çıktık geldik... şimdi kaç yaşında adama hesap sorar gibi asker arkadaşın gibi hitam, bu yüzden beni ilgilendiriyo itirazın mı var? dündü gördüysen bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ama biyere kadardır bizde sınır yaşımızdan büyük adamlara anladın mı??
    abartılcak ne görüyosun konuşmalarda? tuncay abide gülüyo yazılanlara bende bizde senin kızdığın yer neresi yada hala niye uzatıyosun?
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

AslanMustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mutluyum abi sikinti yok bazen uykusu kaliyoruz o zor oluyo sadece
    Gülü seven dikenine katlanır. maşallah aracın iyi gidiyor speclerine göre
    Yalnız çamur mamur yakışmamış.
    Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..

DR.ecu.Öz

sistem garage

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Y gtı Allah'ı var guzel gıdıyor arkadaslar mevzu uzamasın sonucta kımse spec yazmak zorunda degıl yanı neyın tartısması hala onu anlamadım 2 arabada guzelce yurumusler.
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam kendi konusur ben kime nasi konusucagimi iyi biliyorum bana burdan klavye delikanliligi yapma
    Heycanli bi durum varsa oda sizde herkez saskin ne yazcagini sasirmis vaziyettesiniz hepiniz ayri bisey yaziyosunuz yuruyen arabayi sucluyosunuz mevzu nedir anlamiyorum
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organ karistirdin la ortaligi
    .

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakıyorumda dert sahıbı oldunuz tımıgmı dert oldu sımdı EH de stcok degılmı zaten bu işin yaşi bası yok herkes cıkıp keyfıne gaz basıyo o kadar test yapmıssın hıcmı gormedın bole gıden bı 106 gtı senın gozluklu arkdsın ısmı neydı dun dıyodu bu gece gorcez Y stckmu degılmı dıye bak stcok arbyala denedı gordu uzatmanın anlamı yok maslah de gec
    GKM GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)