Uzatmanin anlami yok daha
Biliyorum hava isindi ateş basti kaniniz kayniyor
Masallah deyip gecelim artik
Bu muhabbetleri pek sevmiyorum
.
))) kötülemek mi ilk postumdan beri oku araban hakkında yazdığımı maşallah maşallah diye tekrar etmiş mişim kardeşim? dün akşamda söylemedimmi çok güzel kazasız belasız diye? he şimdi gelgelelim klavye delikanlılığı mevzusuna
öyle mi gözüküyo ? hmm karşılaştığımızda konuşuruz kardeşim ,)
Laa bu klavye delıkanlılıgı muhabbetı nedır onu anlamadım Araban ıyı gıdıor. Madem mıllet falan fılan yapıor rahatsız oluyorsun laf yetıstırme o zaman nıe yazıyorsun hala conta var dedıler dıger konuda da bu konuda da parladınız yoksa yoktur kendını bılmezler yazıyor demek kı arabacı sızsınız kralda kımse bırsey bılmıor sessız kalın o zaman yazdıkca mıllet suphelenıor yarası olan gocunur Ufuk
Alper Tunga abımız yazmıs oraya Eh vtı normal bır 106 5 boy gecer dun aksamda aynı lafı yaptım Eh vtı ıle denedıgınızde gorucez ne olup bıtıyor aracınız stock degıl F/E tımıng fazlası var bız buna ınanıyoruz sız yok dıyorsanız uzatmayın daha bız yenı ogrenıyoruz arabacılıgı maalesef :S
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
dert mi? gözünü seviim üstad dert olacak birşey yok..evet hiç görmedim yeryüzündede yok öyle bi araba isterseniz fabrikasına sorgulatayım aracı? belki cidden bi yalnışlık olmuştur günah alıyoruzdur
herneyse yakın zamanda bi stock 205 bide stok vtec çıkıcak
deneriz o zaman stok araba cidden moda sanırım.. iyi forumlar.. buradan yazmıcam klavye delikanlısı oluyormuşuz..
)) denk geldiğinizde sorarsınız bi soru işareti varsa
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)