Tuncay Abi bi alemsin :) ne güldüm beee :)
Printable View
tuncay abicim bikaç arkadaşın bakış açısına göre sorgulayınca bu soruda onların kafasına takılmalı ben stock bi arabanın specli bi arabayı geçiceğine inanarım ben kendim bunu iki sene öncede biçok kez gördüm ama onların olaya yaklaşma biçimi çok değişik onlar specli bi araba stock bi arabaya nası geçilir diye olaya bakıyolar , araba gitmedimi gitmiyo biz bilenler vardır 28 EE 106 bizdeyken gayet bilindik biyerde yazılım ve timing yaptırdık araba geri düştü verim alamadınmı alamıyosun wideband olmasa motor kırıcaktık gidip orjinale çevirttik arabayı yani bu işler böyle diğer araba speclerle dolu ama nekadar fayda sağladı veya sağladımı bunları gözle yorumlamamak gerek diye düşünüyorum :) sözüm sana değil abi anlamışındır umarım
İyide benim arabaya hic masallah yok :)
Rengi durusu gidisi:)
41 kere masallah abi ben ogun yikamadada soyledim bizim cocuklarla aramizda eskidendir cok severim EH i rengi durusu gidisi ok gibi allah nazardan korusun :)
Ya EH nasil parliyor oyle kim yapti boya bakimini acaba :))
bayadır seyretmiyodum 106 vti 106 nın kondisyon iyi ;)
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
masallah ufuk .) sezonu öyle böyle açmadın siftağı benden yaptın devamı geliyor :) kazasız belasız geçilmek istediğin zaman atla gel :))
masalahh deneyen araclara keyıflı bır aksam olmusss......
bende pug alıp ınce contas koyucam :D
MaşALLAH Ufuk kankama diğer arkdaşlarada kazasız belasız inş :) kanka efsanenin ismi geçmiş yine :D:D:D
Hahaha biride gecsinde su araba stock densin istiyorum gec beni :D
Contasiz yuruyen verelim istersen hic ugrasma :D
Eyvallah kankaa cok saol :) ilan fiyatlarina gore yorumluyolar kanka bilmiyolarki 106yi napsak bizde 25leremi cikarsak 106lari :D:D
Ne kadar cok abarttiniz böle :)Alti ustu stock bi vti gectik F16 gecmedik ya :)