em_garage Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle deneyen araçlara MAŞALLAH güzel denemeler olmuş....... konuyla alakam olmadıgı halde bana laf skma çabasında bulunan insana 2 çift lafım var...
Ufuk senle en ufak bir problemimiz olmadi.olmazda.sende beni taniyosun.
Sozum ne sana ne baskasina.bi vtec var specleri de soluyorum.vti ve 106 larla gormek aslinda amacim.buraya yazmamdaki amacaslinda bu.aslinda izmitte ne vts ler b20 ler varda bu nu gecerler.ama biliorum cagirsak gelmezler.
diyen HİKMET GÖNÜL burada kendine prim yaptırdığını sanıyorsan yanılıyorsun sen önce kendin ellerinle emeğinle bir araba yapta gel öyle hazır arabayı parayı basan motorunu mekaniğini yaptıtp doldurup satın alır yürütür sen arabaya agu derken bizi izlemeye gelirken biz araba yürütüyorduk nerden geldiğini unutma geldiği yeri unutan gideceği yeri şaşırırmış şimdiye kadar yürüyen arabamız olupta çağırılan yere gitmemişliğimiz yoktur sana dediğimiz gibi bekle çağırdığımızda sen bahane üretme burada kendine sanal piyasa yapmakla olmaz bu işler biz lafımızsın arkasındayız b 20 yle k 20 mi nasıl yürüyormus herkes görür bizde senin gibi geçilmeyi hazmetmemek gibi bi durum söz konusu değil b 20 de vts de gelir yürüdükleri zaman istenilen heryere önemli olan adamlık bizde hersey açık strocker arabamıza stock demeyiz neyse odur arabalar bittiğinde speclerini yazarız
ona göre gelirsin burda seninle plomiğe girmiyorum benden sonra yazdıklarında beni bağlamıyor ben arabalarım bittiğinde konusurum senle lafla peynir gemisi yürütmüyoruz biz saygılar .....