Tebrikler,Güzel bir gece olmuş ve gzl bir şekilde bitmiş herkeze kazasız belasız inş.Rsinde maşallahı var ;)
Printable View
Tebrikler,Güzel bir gece olmuş ve gzl bir şekilde bitmiş herkeze kazasız belasız inş.Rsinde maşallahı var ;)
.............................
......................................
videolar cok güzeldi arkadaşlar tebrikler devamını bekleriz :)
güzel bir geceydi arkadaşlara tşk ederim.yanlız bikaç konuya açıklık getirmeden edemicem.
ilki ibrahim kardeşime elindeki tüm videoları koyacağını sölemene rağmen nedense yanıma kadar yaklaştığın videoları seçip koyman olmamış bence.tabi kimse istemez geçildiği videoyu koymak.yada arkada kaldığında egzozdan çıkan alev topu video çekimi yapmaya engel olmuş ondan koymadın sanırım.''abi beni kırmayıp baya bi deneme yaptık tşk ederim '' diyen sensin ama nedense bu yaptığın yakışık almamış.insanlara yanlış bilgi veriyorsun çünkü.birdaha oyun yapmassan sevinirim....:):):):):)
ikincisi kadir abiye..abi araban hayırlı olsun güzel yürüyor maaşallah.ama yüklü olmayan iki type r arasında o kadar fark olmayacağını sen de bende herkez biliyor.o ilk videoda zaten bazı arkadşlarda sölemiş vites kaçırdığım ortada.madem onu koydun seninde vites kaçırıp 5-6 boy geride kalıp arkadan selektör yaptığın videoyu koysaydın o zaman herşey objektif olabilirdi..video seçmek yok demiştik.bunlar zaten benim yanımda video çekimi yapan kimse olmamasından kaynaklandı...bidahakine öle olmayacak emin olabilirsin.bugün sen geçersin yarın ben.sık sık biraraya gelecez zaten.geçmek geçilmek değil önemli olan aslında...sanırım anladın abicim demek istediğimi...;):)
birdahaki roolinglerde görüşmek dileğiyle.
bizim ki yarım yarım çekmiş hep videoları tam seçilmio.ama ii bi makine koyacam torpidoya.
can sıkma değil aslında abicim.benim kızdığım başka.
Tamam Yılmaz canını sıkacak ne varsa çözeriz :) Neye kızdıysanda söyle bilelim ;)
Ayrıca bizim araçların arasında pek fark yok olay sadece devir aralığını iyi tayin etmek..Ben bir hafta yozgat b. da çalışma yaptım:D
abicim senden böyle bir yazı beklemezdim.baya şaşırdım yazdıklarına.
teşekkür ettim sana beni kırmadın defalarca denedik gene teşekkür ederim.
ama inan elimdeki tüm videoları koydum sadece yolda dönerken senin gazlama videoların yok.istersen onlarıda evrenden alıp koyarım.
geçilmeyi tabiki istemem.geçilince tabiki canım sıkılır ama daha once koydugum vıdeolara bakarsan geçildiğim videolarıda görürsün.
inşallah bu yazdıklarını başkalarının etkisiyle yazmamıssındır.
gerçi o geceki güzel diyaloglardan sonra bana bunları soyluyosan ben ne desem bana ınanmayacaksın.
elimdeki videoların hepsini koydugumda emin olabılırsın.
artık bi önemi yok ki neye kızdığımın.boşver abi.
olm ibo seninle taaaaaa kazana kadar yürüdük be allahçı ama şu senin yaptığına bak.;)
birdaha seninle yürütmek mi....ama evrenle yürüyebiliriz...:)
ibo ben kadir abiden mesajlarını aldım merak etme sen.....ayrıca arabanada müşteri çıktı.haberin olsun...
Yılmaz abi canını sıkmışız çok özür ..inan çekilen tüm videoları koydum :) Senin nasıl can bir insan olduğunu o akşam gördük bizi kırmadın taa kazanlara kadar denedin clio ile :) Alev topunda müthişti:D
Bizim tayyarda emrinde nezaman deneyelim dersen ikimizin evide 5 dakka yozgata :)
<Ayrıca tekrar söyleyim yılmaz abi söylediğimiz her şekilde hiç kasılmadan tekrar tekrar denedi.. Arabasınında maşallahı var..Tekrar teşekkürler...