gereksiz atraksiyon benim için
http://www.otomobil.com.tr/wp-conten...278&zc=1&q=100
Printable View
gereksiz atraksiyon benim için
http://www.otomobil.com.tr/wp-conten...278&zc=1&q=100
Bu milleti anlamak cidden çok zor elin gürcüsü m5 ile trafikte terör estirir videoları eklenir övgüyle bahsedilir Türk yaptımı kaka pis çok enteresan yahu.
Bizi bitirdin be :)
madem adam bukadar bilindik tanındık yeri yurdu belli azından girip bir tarafından çıktınız yahu gidin yapın da bir kerede yaptık yazın..klavyeden memleket kurtuldu hımmına
adam çıkmış gazlamış.sen makas atmadın düz yolda yapıştırdın 150-200 gidiyorsun önüne bişi fırladı hemde hiç olmayacak bir yerde yada kuş korkudan ölüp aracının önüne düştü sende panik oldun sağa sola derken 10 arabanın içinden geçtin..ne diceksin..ben yolumda gidiyordum hiç gaz yoktu sonra puf oldu..
arkadaşın yaptığını her ne kadar yanlış bulsamda olan olmuş giden gitmiş.
benimde videom var şimdiki aklım olsa yapmam demek ki hepimiz o dönemden geçtik kalkıp buradan asıp kesmeye gerek yok
buyrun izleyin bende biraz prim yapayım...hep yazmak isterdim alayına gider uleeennnn..arkadaşın tabiriyle atteeeeeeeeeeeeeşşş :)))
piscocuk makas 106gti - YouTube
bune lan herkes trafik polisi, halk kahramani memleketin kurtaricisi olmus o yorumlari yapan klavye delikanlilarinin hangisi altinda oyle bi arac olsa bunun aynisini yada benzerini kabiliyeti yettigi kadar yapmaz? bu araclarin isi bu isten eve gidip gelmek icin koymadi japon o koca motoru :))
mertim gerekenleri yazmissin zaten maasallah kardesim pisttede gereken cvbi verecegine eminim allah cumlemizin tekerine tas degdirmesin kimseye zarar gelmesin
Bu ne lan diye bir cumle gayet girisken olmus. Buraya yorum yapan o klavye delikanlilarindan biri benim. Altimda oyle bir arac var, ne kadar yapabildigimi de bu forumun eskilerinden cogu bilir ama yapmiyorum. Aynen isten eve evden ise gidip geliyorum, sonrada Istanbul Park-Korfez-Pinarbasi dolasiyorum. Zamaninda benimde ayni isleri yaptigimi da alenen soyluyorum fakat senin girisine kil oldum.
Daha onceki mesajlarimda insanlarin neden boyle cikislar yaptigini yazdim ama okumamissin sanirim. Soyleyecegim su(ozet), bundan 10 sene once trafikte canini tehlikeye attigin adam bile vay be ne gidiyorsun derdi. Simdi boyle degil cunki bunun yapilabilecegi ortamlar var. Ve insanlar rahatsiz oluyor bu davranisa, 3-5 saglam makas at emin ol biri sikayet eder trafikte.
Zaten Mert'e bende gerekeni yazdim ve onu da pistte keyifle izleyecegim. Bunu da bana cevap vermesi icin degil, dogru yerde yaptigi icin yapacagim. Mert, senden ricam guzel bir go pro edin bir yerlerden, kabiliyetli adamsin, zevkle izleyelim.
ben sadece 5-6. sayfayi okudum bune lan dedim evet genel olarak adama saldiranlara dedim pist evet bu isin yeridir ama senede birkacdefa piste girip desarj olabiliyorsan o senin fikrindir saygi duyarim bende senin kil oldum kelimene kil oldum karsilikli killastik napalim simdi kavgami edelim
mantalitemiz,üslubumuz tamamen ayrı. dolayısıyla son cümle haricinde bir cevap yazmamın manası yok.
son cümle için ; öncelikle allah rahmet eylesin. daha önce yolda yürürken sokak arasında 1. 2. viteste egzosla sıkan 1.6civic'e tüm esnaf + yolda yürüyenler ana bacı dümdüz gitti gözümün önünde, cüneyt arkınlık yapamayacağı için de o kadar lafı yedi yuttu gitti.
dolayısıyla civarda böyle hareketler yapan ve seni tanımayan mutlaka birileri vardır o arabaya hayallerinde bile sahip olamayacak, emin ol hiç güzel şeyler söylemiyolar canlı şahit olduğumda anladım.
Yazımı editledim alın teriyle kazanılan paranın değerini bilmeyen arkadaşlar için. Kalın sağlıcakla bol yanlamalı günlere
babasının muhasebecisi misin ? :) yan vermeye çalışmamış zaten arkadaş gerektiği gibide yanlamış :)