1977 yılında çekilen bu görüntülerde, hepimizin bildiği murat 131 diğer adıyla Fiat 131 Mirafiori marka aracın 47 km/h ile aldığı hasarı göreceğiz.
Murat 131 & Fiat 131 Mirafiori Kaza Testi (1977) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
1977 yılında çekilen bu görüntülerde, hepimizin bildiği murat 131 diğer adıyla Fiat 131 Mirafiori marka aracın 47 km/h ile aldığı hasarı göreceğiz.
Murat 131 & Fiat 131 Mirafiori Kaza Testi (1977) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Vatandaş "O zamanlar emniyet kemeri ceset araçtan fırlamasın, uzaklarda aramayalım diye takılıyordu..." demiş, başka lafa gerek yok![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
30 yıl sonraki videoda farkı bulun![]()
Link:
New Chinese Car Crash Test Disaster - 2007 Brilliance BS6 - YouTube
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
o değil de 30 yıllık arabalar hala trafikte, yorumlardan birinde yazdığı gibi makarna süzgeci olur ancak böyle bir durumda bugün.
tambirgramatik
29 Mayıs 2013 - 10:06
Facebook Twitter
airbagler açılmadı amk nasıl araba yapıyonuz.
hahahahahha![]()
katılmıyorum. 47 km / h hız ile bu denli hasar alıyorsa 100 km/h üzerindeki hızda ne olacagını tahmin etmek zor degil. direkt pestil olur.
131 ve 124 ' ler için her zaman söyledigim bir söz var: bu araçlar yürüyen tabut !
bu araçlar üretildigi yıllarda crash testlerini avrupada geçemiyordu.
ne yaptılar, daha sonra, ucuz fiyata türkiyede satılmasına göz yumulup birçok insanlarımız bu yürüyen tabutlar sayesinde kazalarda kaybettik.
bu aracın hiçbir güvenligi yok. şase desen kagıt gibi bi vuruşta güme gidiyor.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
konuyu hortlatıyorum gibi olacak ama
Tofaşla lütfen karşılaştırmayın yıllardır bu araçların parçalarını takip ederim ve tofaş 131 ile fiat 131 parçaları arasındaki farkları yorumlamaya gerek duymuyorum
bu kaza testi farkındaysanız amerikan tamponlu modelle yapılmış, yani amerikanın uygun gördüğü bir kaza testi ve bu denemeler sonrası amerikada satışa sunulmuş bir araçtır FIAT 131![]()
çok sağlam dediğimiz impalaların teknolojiye nasıl yenik düştüğüne bi bakın, halbuki o impalada bu testten geçmişti, bak ne oldu şimdi
Fiat's Are Faster Than You Think!
Aslıbda gayet iyi filan değil günümüzde çarpışma testleri 64km/s hızla yapılıyor, test ise 47km/s ile gerçekleştirilmiş ki bu iki hız arasında büyük fark var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)