Çok teşekkür ediyorum :) valla şu iş yerinde keyfimi yerine getiren şeyler duymak valla motive ediyo beni :)
Bu forumda olmasa işte ne yapardım bilmiyom :D
(İş yapardım :D )
Printable View
Çok teşekkür ediyorum :) valla şu iş yerinde keyfimi yerine getiren şeyler duymak valla motive ediyo beni :)
Bu forumda olmasa işte ne yapardım bilmiyom :D
(İş yapardım :D )
iki aracada maşallah güzel 2 video olmuş.. söylendiğinin aksine T-Sport da gayet güzel gitmiş bence.
Teke tek bi deneme olsaydı Erel'in işi zordu biraz:)
Ayrıca 1.8 190küsür hp bi arabaya göre Erel'in 306'da gayet iyi gidiyo. Maşallah ikisinede.
Şanzımanı değiştirse T-Sport (yani celica şanzımanı olsa) TypeR ları da geçebilir...
mašallah her 2arač sahibinede :) t-sport guzel yurumuš :)
tamam erel kizma senin pirpirada mašallah :D
ama benimkide kötü değil dimi. :D :D dimi dimi dimi :D
306 da güsel canım :D yakışıklı araba ne de olsa ;)
seslere dikkat ederseniz 306gti ve corolla hemen hemen aynı anda vıtes degıstırıyorlar.
206RC-ClioRS arasında da boyle bır soylentı cıkmıstı 206RC nin vites oranlarının cok uzun oldugu hakkında.ama sonrada 206RC nın vıtes oranlarının daha kısa oldugu goruldu.hatta bendeki kısa ayna mahrutı ıle bıle 206RC nın bazı vıteslerınden uzun rs in vites aralıkları.
iki seferdir corollanın vites oranlarının cok uzun oldugundan bahsedılıyor.
ama ben vıdeoda fazla bır uzunluk goremedım.
ıkı aracında her vıtesın son devırlerınde yaptıgı hızları yazabılrsenız ne kadar uzun oldugunu goruruz.
Maşallah Erele güzel yürümüş T-sportla...
:hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Sen benim küçüğümsün 106 yani yol veririm serkan a sor bakem 106 ile nasıl yürüyo :D
Bu arada bi videoda T-Sport benden önce vites atıyo sonra yığılıyo galiba 5. vites ben yürüyorum orada neye gelio bu onu bilmiyorum :)
1.8 lt 192 ps motora sahip Celica dan bahsediyorum...
şu devir/km/vites bilgilerini verinde bide biz bakalım kım kısa kım uzun.
hurafelerle bıyere varamayız.
1gear: 3.166:1
2gear: 2.050:1
3gear: 1.481:1
4gear: 1.166:1
5gear: 0.916:1
6gear: 0.725:1
Final: 4.529:1
Kısalırsa ulasıcağı değerler bunlar ...uzunu ne bılmıorm