ben mrs nin bu kadar iyi yol tuttuğunu bilmiyordum. hakkaten selefindeki araçlardan azda olsa üstün gibime geldi.
ben mrs nin bu kadar iyi yol tuttuğunu bilmiyordum. hakkaten selefindeki araçlardan azda olsa üstün gibime geldi.
Lafım size değil yanlış anlaşılmasın genel yazıyorum, 40 araç tehlikeliydi evet ama genel olarak herkes biraz daha saygılı olsa daha iyiydi, viraja girmek evet çok keyifli evet ama böyle dip dibe gitmek riskli. Ben bugün çok kez kendimi dışarı atmak zorunda kaldım, tam içeri dalıcam hop bir araba dalıyor içeri ve benim keyfim törpülendi baya bu yüzden.
kesinlikle haklısın katılıyorum yalnız videoda 2 kere bu olayın yaşandığını görüyorum diğerlerinde baya mesafe var fakat birinide kabul etmiyorum dikiz aynasına bakmayıp üstüme geliyor bariz bir şekilde ve ben frenliyorum kendimi sonra dışa açılıp bana bakıyor arkadaş ,ne yapıyorum diye halbuki dikiz aynasına baksa beni görüp üstüme gelmiyecek ve orda zaten virajdan çıkmak üzereyiz . bunun üstüne alınmakla alakası yok tabiiki herkes dikkatli olmalı bende sütten çıkmış akkaşık değilim sonuçta orda atmosferi ilk kez tadiyorum ve o heyecanlamı desek artık ne dersek diyelimyalnışlar olmuştur bunları görüp düzeltmekte ilerde yine bize düşüyor ...ama herkes ne kadar riske girdiyse bende o kadar girdim sadece bunu belirtmek istedim.
ve sendende özürdilerim eğer yalnışım olduysa sonuçta kimsenin keyfini bozmak istemezdim .
aytuğ başkanıda tanıyanlar bilir bu heyceanın v.s nin sadece makarasına olduğunu , gerçekten yorumlardan rahatsızlık duydum ( üzüldüm ) böyle olsun istemezdim ama tekrar tekrar izledim ve çok bir kötü durum göremedim nedense sadece aytuğ arkadaşıma kulak verince o heycean tarafınıza yansıyor ve risk varmış gibi hissediyorsunuz . sesini kısıpta seyredin birde .
Tekrardan özür dilerim
tarlada dip gaz demıs abimizfakat gp nin virajda zorlandığı yerde megane iyi toplamış virajı
tebrikler.
biraz agresif surus olmus 40 aracta belli bolumlerde ana baba gunu gibi olmus pist.
mini gpyi iyi zorlamis virajlarda mrs gostermis yol tutusunu..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Cok eğlenceli olmuş bence yol tutuşuda cok güzelmiş sonda noldu baskıya birden bire
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
ilk videoda düzlüğe gelmeden önce yoldan çıkışınız çok tehlikeli olmuş 2 aracın ortasından girmek
eyv araç yol tutar diyorsunuzda dönmeyeği videodan belli zaten o yüzden virajlarda zevk almak isterim yol tutuyor lafı biraz değişik olmuş o anı izleyince
bu arada 40 araba hakikatten fazla olmuş böyle devam ederse sıkıntı
Team PAŞAOĞLU
Ozan abi cok canimi cektirdin yahu,burdan izlemek keyifli ve kolay geliyor.Tabi sicagi sicagina yasamak var onu bide,bize de nasip olur cikmak ins.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
zaten o ilk turdu ve bidaha denemedik , orasıda viraj değil bariz U dönüşü ...evet orda bir hata yaptım . ....aslında pistteki deneyimimde burdaki video paylaşma deneyimimde ilk oldu ve öğrendimki video paylaşmamak gerek kendimi bütün günün suçlusu gibi hissetmeye başladım .
zaten ordaki hareket doğru olsaydı yoldan çıkmazdım değilmi ....
Cok eglenceli olmus aytug abi yardirmis yinepist gercekten 40 aracla haddinden fazla oldu 25 arac oldugunda bile ani fren ve kontralarda arkadaki araci bile kollamak gerekiyor
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Aytuğ abiyle beraber çıkıcağınızı söyledikten sonra efsane bi video çıkıcağını anlamıştımSAA Megane Rs e de maşallah yazılımsız halde yazılımlı rs lerden iyi yürüyor maşallah diyelim allah petlas tekerine taş değdirmesin
![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)